[]

Kisir kedi mama ve oneri

merhabalar, bir adet erkek 1 yasindan ufak kisir bir tekirim var. suan icin high class kedi mamasi alacak butcem malesef yok. ama hayvana besin degeri olmayan copte yedirmek istemiyorum. bu durumda hangi mamadan kullanmali?

bir diger sorum da, ne yaptiysam hayvanin el ayak isirmasini engelleyemedim. oyun ayagina isiriyor ama biraktirdikca inada bindirip daha cok saldirmaya ugrasiyor. var midir bi taktigi bu isin cozumunun?

tesekkurler iyi aksamlar.

 
geçmiş olsun. ileride (bir sene sonra falan) ısıramadığı için saldırganlaşacak daha da pis ısıracak. ben çözümünü bulamadım. ilk aylarda eğitmek lazımdı dediler. her yerim delik deşik 3 senedir. anca kolonya kapağını açıyorum saldıracağı zamanlar, şişeyi dövüp kaçıyor ama bir süre sonra yine geliyor it.

n&d tahılsız high class sayılır mı bütçenize göre bilemedim. ben onu kullanıyorum.
  • bisorumvargaliba  (18.04.21 01:26:40) 
@bisorumvargaliba ben de bir fisfisa su koydum onu pislatiyordum da ona da alisti. namussuz sanki yedi ceddine sovmusum gibi gozunu karartip geliyor. n&d hic bakmadim bir bakayim tesekkurler.


  • Zima Blue  (18.04.21 01:39:05) 
fısfıs su olayını tam sizin çağlarda denemiştim. en başta bir kaçar oldu ama bir ay geçmedi sıkınca yarappi şükür diyordu hoşuna gitti şerefsizin. suyu cok seviyor bizimki.

suç bizde, hayvanda değil. "ehi ehi ne tatlı" deyip ısırmasını sevimli bulduk minnakken. malesef sonuç kötü oldu:) n&d uygunsa bir paket az tahıllı, sonrasında bir paket tahılsız alın. tahılsızda protein yüksek çünkü.

ben yandan haftada bir iki gün yaş mama ve dreamies ile destekliyorum. arada bir de salam veriyorum ama tırt olandan değil, kendim yediğim katkısız dana füme salamdan.

maltını da eksik etmeyin. üst paragrafta saydıklarım olmasa da olur ama maltlar pahalı değil.

ek: benimki de tekir sarman. hesapta bunlar en uysal cins.
  • bisorumvargaliba  (18.04.21 02:10:09 ~ 02:11:07) 
high class mi degil mi bilmiyorum ama ben kisir 7 aylik erkek kedim icin "royal canin neutered young male" aliyorum. 1,5 kilosu 150 tl; 3 kilosu 290 tl bizim veterinerde. kisir kedinoldugu icin az vermek gerektiginden de 1,5 kilo bir ay yetiyor. 2-3 haftada bir yas mama veriyorum.


  • batlegolas  (18.04.21 02:53:45) 
  • baal  (18.04.21 05:02:17) 
Proplan Sterilised kullanıyorum ben de dişi kedim için.


  • mahsus mahal  (18.04.21 15:53:26) 
Çok pahalı olmayan ama cop olmayan mamalar: Golosi, matisse, felicia.


  • hipopotamus  (19.04.21 10:28:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.