[]

Corona’da Göğüs Ağrısı Başlarsa?

Merhaba. Maalesef ben de corona kaptım dikkat etmeme rağmen. Bugün itibariyle 5. gündeyim. Şu ana kadar ateş, öksürük, mide bulantısı vb. olmadı. Bugün itibariyle göğsümün önünde ve tam ortasında sürekli ağrı başladı. Sanki göğüs kafesimde kemik ağrıyor gibi. Öksürük yok gibi. Zorlarsam oluyor ve çok hafif balgam geliyor. İlaçlarımı düzenli ve istendiği şekilde kullanıyorum. Bu ağrıdan korkmalı mıyım?




 
korkmalisin ve en kisa surede dr a gidip ciger filmi cektirmeniz ve kan tahlili yaptirmaniz gerekiyor.
aksi halda ciger tutulumu her gecen gun daha da yayilip cigerinizi sarabilir allah korusun.

  • rentts  (17.04.21 15:12:10) 
Geçmiş olsun.
Ben de dün akşam pozitif olduğumu öğrendim aile hekimimim aradı konuştuk ve bana cigerde nefes almada sorun hissedersen çabucak doktora git dedi.

  • kisa  (17.04.21 15:23:02) 
Ciğerime çekebildiğim kadar hava çekince ağrı/sızı değişmiyor. Balgam oluyor mu peki corona’da. Açıkçası 112’yi aradım, oradan coronayla alakalı birime aktardılar ve bir doktorla konuşturdular. Durumu anlattım, “olur öyle şeyler. İyileşmeden önce hastalık bir kez pik yapar” dedi. Bi şey olmayacağını bilsem ağrıyı da çekerim, sıkıntı değil benim için.


  • silah taciri  (17.04.21 15:24:21) 
Doktor olmadığmndan yorum yapamam ama bana dediğine göre ciğere inip kaplaması günle değil saatle ölçülüyor
O yüzden nefesle ilgili sorun yaşadığında ambulansı ara olmazsa kendin hastaneye git.

  • kisa  (17.04.21 15:29:10) 
Dedi. (Mobildeyim)


  • kisa  (17.04.21 15:29:27) 
kendi araciniz varsa araca atlayil gidin


  • rentts  (17.04.21 15:49:29) 
:/ kararsız kaldım. Ağrı azaldı/bitti, hafif gıcık başladı. Tek tük öksürünce de hafif balgam. Yaa ne lanet bir hastalıkmış bu!! Acile mi gitmem gerekiyor bunun için?


  • silah taciri  (17.04.21 16:03:13) 
Biraz önce bir daha konuştum. “Olur öyle şeyler. Bu normal bir durum. Acil bi durum olursa ambulansla gelip alınırsınız” dediler. Bende de göğüs ağrısı kalmadı, çok hafif gıcık başladı..

Kafama göre çıkıp gidemiyorum hastaneye çünkü eşim de corona ve evde annem ve çocuğum da bulunmakta...
  • silah taciri  (17.04.21 19:24:14) 
Geçmiş olsun tekrar.
Ağrı da geçti doktor da aynı şeyi söylediyse doktoru dinlemek makul

  • kisa  (17.04.21 19:42:28) 
İnşallah bu şekilde biter gider.. yarın sabah son dozu alcam. Şu anda hafif gıcık ve öksürme ihtiyacı.. hafiften balgam. Bilsem ki ciddi bir şey çıkmayacak, buna da razıyım...


  • silah taciri  (17.04.21 21:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.