[]

eczanede satılan vitaminler

D vitamini olduğunu biliyorum devit3 adında. B, c, e vitaminleri de var mıdır? Besinlerden aldığımızın yetersiz olduğunu düşünüyorum, eczanede yoksa en ucuz nasıl bulabilirim bu 3 vitamini?




 
Eczanede var, en ucuz e-ticaret sitelerinde bulabilirsin. Ama onlar da şüpheli. Son kullanma tarihi geçmiş ya da çok yakın ürünler, daha da kötüsü taklit ürünler de olabiliyor. Ben olsam direkt eczaneden alırım skt dikkat ederek.


  • deadwampir  (17.04.21 01:17:23) 
Eczanede var tabi ama kan tahlili yaptirdiniz da onun sonucunda doktorunuz mu bu takviyeleri almanizi soyledi? Receteye yazmasi lazimdi cunku hangi vitaminden kac mg vs.


  • kuehles blondes  (17.04.21 01:35:34) 
vitaminleri 2 grupta alabilirsin solgar, gnc, venatura, pharmaton vs... gibi gıda takviyesi lisansı ile satılalanlar. bunlar pahalıdır, süslü kutuda gelir.

en ucuz dedigin için devletin hamileler için çıkardığı içeriği zengin decavit, elevit gibi ilaç kategorisindeki grup. bunlar süslü kutuda gelmez ama ucuzdur.

bunlar dışnda D vitamini devit, B vitamini kompleksi benexol B12, megnezyum-çinko magne zinc, folik asil folbiol gibi bunlar da ucuzdur.

fakat eğer emilim sorunun varsa bazı vitaminleri ağızdan alarak takviye edemezsin.
  • orpheus  (17.04.21 06:09:47 ~ 06:11:07) 
Migros indirim yapıyor.


  • Hallegadola  (17.04.21 13:47:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.