[]

arabada cam tavan iyi midir?

sunroof değil ama, hani şu panaromik olanlar sanırım.. güneş falan kafaya geçecek şekilde rahatsız eder mi? (ne bileyim uzun yolda falan belki..) veya alttan kapanabilen bi zımbırtı mı? filmli cam sanırım ama yine de merak ettim.. ve araç alırken +1.000 lira vermeye değer mi? ayrıca hakkında başka görüşünüz varsa onu da belirtebilirsiniz..

(foto da ekliyorum)
bu arada evet, almayı düşündüğüm araba da ya bunun aynısı ya da siyahı..

 
kesinlikle +1000 lira vermeye değer bence. sağlamlık konusunda belki normal kaportadan daha iyilerdir. aracın içine inanılmaz bir ferahlık ve genişlik katıyor. ben çok beğeniyorum.


  • curiosita  (24.05.10 23:21:35) 
yea bi de seyir halinde gunes cok daha fazla rahatsız edecektır bence,k mozluk fayda etmez gibi geliyor. gozlu


  • bryan fury  (24.05.10 23:57:23) 
vermeye değer. bir de sen yaptırdığını düşünsene 1000tl'ye kurtaramazsın. ayrıca ferahlığı yeter onun.


  • iamthewalrusulan  (25.05.10 00:05:13) 
arabamın sunroofu camlı, üstündeki film mi renkli cam mı emin değilim ama zerre raharsız etmiyor güneş, kesinlikle değer o paraya.


  • kimlanbu  (25.05.10 00:32:22) 
kesinlikle deger.


  • l6205013  (25.05.10 02:36:26) 
"sağlamlık konusunda belki normal kaportadan daha iyilerdir."

hayatimda ender olarak rastladigim, bilgisizligin cok yüksek dozda oldugu bir cümle bu.

aracin takla atmasi ve tavana bir sekilde bir seylerin carpmasi gibi durumlar göz önünde bulundurulmalidir. nerede, ne sekilde kullanilacagina bagli.
  • aheste cek kurekleri millet uyanmasin  (25.05.10 04:17:12) 
  • pekala  (25.05.10 08:01:02 ~ 08:02:02) 
Arabayı arada sırada takla atmak için alıyorsanız iyi bir seçenek olmayabilir, fakat yok ben adam gibi kullanırım derseniz tabiki cam tavan daha ferah olacaktır.

ayrıca emniyet kemerinizi adam gibi taktığınız sürece yukarının cam veya kaporta olması çok farketmez.

madem takla atılacağı düşünüyülüyor bütün cabrio arabalar piayasadan kaldırılsın gitsin.
  • janavarorion  (25.05.10 08:51:28 ~ 08:52:50) 
'bilgisizliğin yüksek dozda olduğu cümle' kalıbını şahane bulduğumu belirtmem lazım önce. ayrıca ben o bilgisizliğe pek o kadar da nadiren rastlamıyorum, yaş ile ilgili olabilir.! ikincisi bir mühendis ve panoramik tavanlı araç kullanan bir sürücü olarak benim tavsiye ettiğim bir opsiyon olduğunu belirttim sadece, hepsi bu.

teknik olarak bilgisizliğimi ifşa etmem gerekirse: araba kaportalarının ortalama sac kalınlıkları 0.7 mm ile 1.2 mm arasında değişir. ön ve arka tampon ve yan kapı içlerinde ek olarak darbe emici malzemeler kullanılırken tavan 4 dirsek üzerine oturtulur ve ekstra koruyucu bar standart olarak kullanılmaz. kaliteli panoramik tavanlarda ise aşırı dozda bilgili insanların sandığı gibi temperit cam kullanılmaz. bor katkılı, kompozit malzeme kullanılır ve kalınlığı normal sac kalınlığının 4 hatta 5 katına kadar çıkabilir. dolayısıyla her araçta olmasa da kalite ve doğal olarak fiyatın ön plana çıktığı modellerde, panoramik tavanlar kimi durumlarda normal kaportalara nazaran daha güvenli olabilir. bu bir genelleme değildir ama tatil günlerinde draft yarışlarına katılmıyor, ya da kafayı çektikten sonra 200 km hızla otobanda hız denemesi yapmıyor veyahut takla atmak ile ilgili özel bir fantezi peşinde koşmuyor iseniz, panoramik tavan kullanışlı bir tercihtir.
  • curiosita  (25.05.10 17:33:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.