[]

Aşırı Susuz Cilt

Arkadaşlar son iki yıldır cildimde seboreik dermatit roza gibi hastalıklar belirmeye başladı. Ayrıca cildim aşırı solgun. Yaşla ilgili diyeceğim ama yaşıtlarımda böyle bir sorun yok. Ailemde benden yaşça büyük herkesin cildi çok gğzel. Sigara içmiyorum alkol yok. Sağlıklı besleniyorum. Çok su içiyorum. Severek ve isteyerek. Ama sigara içen insanlardaki gibi solgun elastikiyetini kaybeden gözenek oluşan cildim var son iki yıldır. Yani bir açıklamasını bulamıyorum. Ama artık bunalıma girmeye başladım. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Gluten süt ürünleri yok hayatımda. Karbonhidrat az. Genetik olarak harika bir cildim olması gerekirken böyleyim. Bu da beni bunalıma sokuyor.




 
Bu problemler başlamadan 1 yıl öncesine kadarki geçmişi düşün, ciddi bir ayrılık, seni ciddi ciddi yaralayan bir ayrılık yaşadın mı? Bu bir ölüm de olabilir, bir kaybetme korkusu da olabilir, bir kayba maruz kalma da olabilir. Sadece insan olarak düşünme, mesela senin için çok kıymetli, çok bağlı olduğun bir eşya bir hayvan bir mevki bir iş vs de olabilir. Bunu bi bul lütfen sonra bana yazarsan sevinirim.


  • 1bir1bir1  (17.04.21 02:24:07) 
Her gün yıkanıyorsan yıkanma cildinin yağ düzenini bozarsın. 3-4 günde 1 yıkanmak en sağlıklısı.


  • sta  (17.04.21 02:46:32) 
Evet kayıp değil. Ama psikolojimi bozacak şeyler yaşadım. Hala da yaşıyorum.


  • canavar geliyor kacalim  (17.04.21 09:03:24) 
Her gün yıkanmıyorum. Hatta cilt temizliğini bile nadiren yapıyorum.


  • canavar geliyor kacalim  (17.04.21 09:04:08) 
Çünkü temizleyiciler cildimi tahriş ediyor.


  • canavar geliyor kacalim  (17.04.21 09:04:47) 
Psikolojik durumunuz hala stabil degilse etki ediyor olabilir ve o yuzden devam ediyor olabilir.
Dogru dermokozmetik kremleri mi kullaniyorsunuz, emin misiniz?
Dermatologa gittiniz mi cilt sorunlarinizla alakali? Iyi bir dermatolog bulup gidebilirsiniz gitmediyseniz.
  • kuehles blondes  (17.04.21 09:11:52) 
Evet gittim. Seboreik dermatit ve roza için. Ama cildim daha kötü oldu. Zaten bu zamana kadar bu sorunlar için doktora gidip de iyileşen pek yok. Beslenme tarzımı değiştirdim. Bu biraz etkili oldu. Ama cildimin sigara içmiş gibi cansız görünmesi geçmedi. Cilt ürünleri olarak olabildiğince az içerikli ürünler kullanıyorum. İçeriklerine bakmadan da almıyorum.


  • canavar geliyor kacalim  (17.04.21 10:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.