[]

Bedelli başvurusu sonrası askerlik durum belgesi

Diyelim bedelliye başvurdum, parasını da hemen yatırdım nisan ayı içinde. Temmuz ayında şöyle bir belgeye ihtiyacım olacak:

"Askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge (Askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesinin onaylı örneği; askerliğini yapmamış olanlar için ise askerlik daire başkanlığından alınacak yeni tarihli askerlik durum belgesi)(E-DEVLET ÜZERİNDEN ALINAN BELGELER DE GEÇERLİDİR.)"

Sorun olmaz değil mi?

 
E askerliği yapmadıysan alamazsın ki o belgeyi? Başvurmuş ve parayı yatırmış olmak yetmez yani.


  • kivanc1  (16.04.21 21:08:41 ~ 21:09:50) 
@kivanc1 hocam askerlikle ilişiğim olmadığına dair belge isteniyor, yapmış olmak zorunlu değil. bedelli başvurusu sonrası ama tarih belli olmadan önce ne yazıyor onu merak ediyorum.


  • signore  (16.04.21 21:11:20) 
işte askerlikle ilişkinin olmaması için askerliği bitirmiş olman gerekiyor. başvuru sonrası ama tarih belli olmadan önce de böyle yazıyor diye hatırlıyorum. yine de daha net cevap gelir umarım.

not: 2019 bedellisi.
  • kivanc1  (16.04.21 21:12:41) 
Nisan'da başvurdun, diyelim ki Eylül'de gideceksin. Eskiden Eylül'e kadar askerlikle ilişiği yoktur diye belge veriliyordu. Bu aradaki zamanda da yüksek lisansa o belge ile kayıt yaptırabiliyordun vs. Hala veriliyor mudur o belge bilmiyorum.


  • 10032007  (17.04.21 01:32:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.