[]

Diyet hakkında..

Selamlar,

Diyet gurularına birkaç sorum olacaktı. Bu saçma durumu aklım almıyor.

Boy: 1,90
Kilo: 104,5

Nisan 4'de diyete başladım yukarıdaki kilo ile. Öğlen 800, akşam 500 kalori almak üzere toplamda 1300 kalori aldım 10 gün boyunca. Ayın 13'nde biraz ateşlendim o günü bir simit ve çorba içerek geçirdim, ter attım falan. 14'ü sabah tartıldığımda 100,7 idi kilom. Öğlen yine 800 kalori, akşamına 150 gram patates ve hamburger yedim sabah kalktığımda 101,75 oldum. Dün yine öğlen 800 kalori, akşam 1000 kalori aldım bugün 102,4 oldum. Ve ortalama her gün 6000 adım atıyorum tempolu, günlük almam gereken kaloriyi geçmeden nasıl ortalama 1.5 kg geri alıyorum hemen. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?

 
O aldığınız kilo elbette yağ olamaz. Muhtemelen az bile olsa kötü beslendiğiniz için su tutuyorsunuz. Benim de mesela akşam aç tartılmamla sabah aç tartılmam arasında 800 gr oynuyor. Veya akşam 11 gibi ağzıma bir iki kuru kayısı atsam bile sabah şiş uyanıyorum ve tartıya yansıyor.


Bu arada bence çok çok az kalori alıyorsunuz. Az kaloriyle verilen kilolar ne yazık ki çok hızlı geri alınıyor. Erkek arkadaşım 1.90'a 108 kiloydu. 1-1.5 ay gibi bir sürede 10 kg verdi ve şu an dikkat etmemesine rağmen spor desteğiyle vermeye devam ediyor. İsterseniz listesini gönderebilirim size.
  • jacque  (16.04.21 12:57:28) 
Vücut kendisine tepeden inme emirlere tepki gösterir. Haaayt buranın ağası benim der benim dediğim olacak der bildiğini yapar. Sen tamamen tepeden inme bir şekilde ve vücudun ihtiyaçlarını hesaba katmadan yağ yakmak istemişin, o da "aha enerji depolarımı çalıyolar, yakalayın, tutun!!" şeklinde çıldırıp yağ tutuyor. Olayın özeti bu. Sağlıklı besleneceksin acele etmiceksin spor güneş yeterli gece uykusu vs takılcaksın bak bakalım noluyor.


  • 1bir1bir1  (16.04.21 15:07:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.