[]

Bel fıtığı için mr a girmeli miyim şu sıralar? Corona

malum kapalı alan mr bölümü.Corona gibi konularda fıtık için doktora muayene olmayı planlıyordum bu hafta.

Ne yapmalıyım sizce randevuyu iptal mi etmeliyim?


 
dayanılmaz bir hal alana kadar dr hastane ziyaretlerinizi erteleyin. annem fıtık için ameliyat oldu şimdi evde yatıyor bir de üstüne corona oldu :(
aman diyim. sadece ağrı vs varsa bırakın ağrısın

  • erty_ksk  (14.04.21 09:55:11) 
iptal ettim hocam aşırı ciddi bir hal alana kadar bekleyeceğim.Geçmiş olsun.


  • trablon  (14.04.21 09:57:48 ~ 09:58:11) 
Teyzem ameliyat olduğu hastanede covid kapıp vefat etti.

Hastalığımı takip eden doktorum “ölmediğiniz sürece hastaneye gelmeyin” diyor.

Geçmiş olsun
  • suicides underground  (14.04.21 10:29:27) 
korona dönemi erteleyin bence de hastaneler her durumda çok riskli. acil bir durum yoksa gitmeyin.
bende de başlangıç seviyesinde bel fıtığı var. doktorumun söylediği şu; eğer ağrı kalçada belli bir yan bölgeye yansıyorsa o iyidir, egzersizle vs geçer. ama ağrı bacağa vuruyor ve parmak uçlarına ilerliyorsa bu genelde sinirseldir ve ilerlemesi durumunda ameliyatla ancak geçermiş.
eğer ağrınız çoksa muscoflex için mutlaka mide koruyucusu ile birlikte alın tabi ki doktorunuz egzersiz önerdiyse mutlaka kaslarınızı güçlendirin ama ağrınız varsa hiç hareket etmeden yatın, dinlenin asla belinizi zorlamayın.
geçmiş olsun
  • windymimas  (14.04.21 14:38:44) 
gitmek zorunda kalırsanız biraz cesaret için yazıyorum ancak yazdıklarım özel hastaneler için geçerli.
kayınpederim, eşim ve arkadaşım maslak acıbadem, liv'e defalarca doktor kontrolü ve fizik tedaviye gittiler sorunsuz.
ben de acıbadem'e gittim defalarca, memorial'da da ameliyat oldum. MR ve röntgen de çektirdim. covid olmadık. biraz şansa bakıyor. ancak doktor kontrolüne gittiğimde, doktor bir sonraki kontrole gelirken dikkat et, çok arttı dedi.
  • nzessia  (14.04.21 15:11:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.