[]

Uzun vadeli yatırım için önü açık coin'ler...

Şu sıralar Kucoin'in kendi coin'i olan KCS'i gözüme kestirdim, bir miktar yatırım da yaptım.

2018 yılında Binance Coin 9-10 dolarlardayken 2021 yılında 600 dolara dayanacak deseniz inanmazdım. Benim için en fazla USDT gibi parayı tutacak bi limandı. Ama şimdiki aklımla bakınca kripto dünyasında en güçlü eller aslında borsalar. Kucoin'i de genel exchange skoru, kullanışlı aplikasyonu, coin çeşitliliği vb bakımından önü açık görüyorum. Kendi coin'i olan KCS de bu konuda ilerlemeye müsait gibi. Özelikle henüz diğer borsalarda listelenmemiş olması da fiyat bakımından bi avantaj sağlıyor sanki. Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama Binance'le de görüşmeler sürüyormuş bu konuda.

Sizin de böyle yolunun açık olduğunu düşündüğünüz, anlık trade için değil de birkaç sene sonrasını düşündüğünüz coin'ler var mı?

 
waves.exchange borsasındaki NSBT
Bir çok avantajı var:
1. Öncelikle en çok hoşuma giden şey stabil olması. BTC'nin ani iniş ve çıkışlarından etkilenmiyor. Kendi grafiği, eğilimi var. Uzun süredir 20-25$ arasında gidip geliyor. Pump/dump olması muhtemel değil neredeyse.
2. Stake imkanı. En sevdiğim özelliği bu. Stake'in ne demek olduğunu bilmeyenler için basitçe söylemek gerekirse paranızı size ek gelir yaratması adına borsada kilitli bırakıyorsunuz. Şu anda hali hazırda 1000 NSBT'nin aylık ortalama 1500-1750$ civarında bir getirisi var. Stake geliri ise değişken, nedeni de borsada yapılan işlem giderleri stake olarak dağıtılıyor. Ne kadar çok işlem o kadar stake getirisi oluyor.
Bunun bir müjdesi daha var ki elinde NSBT tutanlar için bu gelir kısa sürede bir miktar daha artacak. Kurucu Sasha Ivanov'un yol haritasına göre Eylül ayı içerisinde günlük işlem sayısı 10 milyon'a ulaşması bekleniyor. Gerçekleşmesi durumunda NSBT holderları muhteşem bir gelir elde edecek.
3. Eldeki supply'ın yüzde 95'i kilitli. Yani aslında borsada dönüp dolaşan NSBT %5'lik bir kısım. Bu nedenle binance gibi büyük bir borsada listelendiğinde fiyatının 2 yıl içinde 1000$ ve üzerine çıkacağı gözüyle bakılıyor (40-50 kat) Kısa zaman önce airdrop'unun yapılması da listelenme ihtimalini günden güne artırıyor.

Bazı kısa bilgiler:
* Listelendiği borsa olan Waves.exchange Rusya'da en çok kullanılan kripto borsalarının
başında geliyor.
* Waves.exchange borsasında işlem giderleri hem çok düşük hem de işlemler çok hızlı. şu an birim işlem 0.001 waves tutarında.
* diğer borsalardaki gibi müşteri hizmetleri ulaşılmaz değil, kendi telegram kanallarında 24 saat hizmet alabiliyorsunuz.
* KYC şartı bulunmuyor.
  • rakicandir  (13.04.21 14:08:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.