[]

Bticoin'den para kazanıp hayatı gta'da hile yapmış gibi yaşayan var mı?

2014'te 1.12 btc ve 72 litecoinim varmıs 950 lira tanesi o zaman tabi... yükselmiyor diye sattım.. (ss atıldı farzedin vallahi dogru)


Şu geldi aklıma. 16-17-18-19 yasında bir ergensin ve teknolojiyi seviyorsun, bitcoin diye bisi cıkmıs, alıyosun 3-4 tane borsada bekliyor oyle..

Sonra yıl 2021 oluyor ve bitcoinler aklına gelıyor, 4 bitcoini satıp 2 milyon tl ile hayatı kolay moda alıyorsun falan.


Var mı böyle seyler? varsa cok harika bir sey lan cidden bakın helal o para o cocuga ileriyi gördüğü için. Dusunmek bile bunu sevindiriyor beni...


var mı çevrenizde?

 
benim de çevremdekiler hep "6-7 sene önce 10 bitcoini üç kuruşa okuttum"cu valla. o yok ama 4-5 senedir kripto kripto diye etrafta gezip ayısıyla boğasıyla sarmaş dolaş olup ufaktan hile kodlarını bulan var, saylanır mı? dileğim, hile kodları bulayım derken ana haber bültenlerine eski yeşilçam yıldızı gibi acıklı müzik eşliğinde konu olmamaları :D


  • harfitarif  (12.04.21 23:59:55) 
bizim millet sabırsız olduğu için o zamanlardan alan yükselince satmış hep. ama yabancılarda çok var.


  • candide  (13.04.21 00:09:06) 
Yani alıp unutmak lazım, ki bunu unutanların pekçoğu cüzdan/borsa şifrelerini de unutuyor. Öteki türlü takip eden insanın eli kıyır kıyır sat butonuna gidiyor zaten. Bugün olmasa yarın satıyor ama hiçbiri dur lan bu daha 1000 katı olur demiyor. Yani ben demiyorum en azından :) En son elimde npxs vardı sattım, 10 katı daha yükseldi.


  • msb  (13.04.21 00:39:24) 
olamadık :)

şunu şöyle bırakayım
i.hizliresim.com
  • Northern Mariner  (13.04.21 00:42:25) 
o kadar kolay olmasa da uğraşıp öğrenip yapan var ama illa ki sonraki bear markette tekrar yatırıp tekrar kazanmak istiyor. Bu arada 2m tl falan demişsin buna gülecek çok insan var Türkiye'de bile. Ki Hollandalı birini tanıyorum milyon eurolar az geliyor bu bull'da çok daha fazlasını yapmak istiyor.

2018'de, sadece askere gittiği için elindeki ltc'ler 100k dolar olmuş bi tiple tanışmıştık(o ara hiç bakamamış, ki en iyi yatırımcı ölü/bekleyen yatırımcı), sonra scam bi projeye atıp çoğunu kaybetmişti falan. Hani Türkiye'de bile durduk yere 100-200 bin dolar kazanan tipler var, batıda bizim kadar "kolay para"cı yok ama giren tam giriyor onların da sermayesi çok.

ek olarak, 1000x beklemez çoğu kişi demişler doğru, fakat Türkiye'de insanlar bu işin mantığını da bilmiyor, "oynamak" demeleri bile kumar gibi görüp rasgele bişeyler aldıklarının göstergesi. Elindeki şeyi ve potansiyel değerini bilen biri bekler/bekliyor. Kimse en tepeyi veya en altı bilemez ama yakın tutturan var.

Ayrıca 2014'deki şeyler için üzülmeyin. O dönem kimse bilmiyordu daha cycle kavramı oluşmamıştı falan. Herkes bir tur *** sonra öğreniyor neyin ne olduğunu :)
  • nhk ni youkosu  (13.04.21 00:50:04) 
olay ileriyi görmek değil bence. riske atılabilir para miktarın, sabır, irade, o günkü şartların gibi onlarca faktör var.

iki çocuklu öğretmen bir ablamız bnb'ye 10 bin tl atmıştı. bir baktım, onun attığı zamandan bu yana 18 kat artmış. noldu diye sordum, 18.5 bin lera olunca çıkmış :D

ben paramı üçe katladım, normalde 3-4 sene sonra alabileceğim arabayı 5 ay önce aldım. fakat parayı bozdurmasaydım bugün aynı arabadan 4 tane daha alabiliyordum :D sizce ben karda mıyım zararda mıyım? güleyim mi ağlayayım mı? paran katlanmış, kârımı alıp kaçayım diyorsun, çünkü 2017'de olanların bir benzeri yaşanabilir diye düşünüyorsun o anın içinde.

bu arada 2014'te bitcoin alan ergen 2016'da sevgilisiyle yurt dışı tatiline gitmek için hepsini bozdururdu. pişmanlık duymaya gerek yok o konuda.
  • bruges  (13.04.21 00:50:43) 
Arkadaşım 50 bin lirayı 3 haftada 1 milyona çıkarıp ev aldı. Şahit olduğum en uç hikaye bu.


  • kaptan maydanoz  (13.04.21 08:45:37) 
2018'den beri bu işin içinde olan tanıdığım biri var. coinleri al-sat yapa yapa parayı vurdu. şimdi tahminim 7-8 milyon dolara yakın parası var. ama genç değil işte yaşı 35 üzeri. kendisi başka işle uğraşmıyor.


  • contavolta  (13.04.21 08:50:16 ~ 08:55:37) 
Kendi gözlerimle gördüğüm en büyük bitcoin yatırımı 47 coini olan bir iş arkadaşımdı. Al/Sat da yapmıyordu, zaten yaptığı harcamayı elindeki coinleri satarak çıkarmış çoktan. 2019 yılı itibariyle cüzdanındaki miktar buydu. Yani şu anda aynı miktarda coini olsa hiç yoktan 2 Milyon $'dan fazla parası vardır. Nice :)


  • burka  (13.04.21 09:58:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.