[]

sıramız gelmeden nasıl aşı oluruz?

biz aşısızlık çekerken haklarımız libya’ya, filistin’e sağa sola veriliyor. devletten umudum yok. son gruptayım bu gidişle 1 yılı geçecek gibi görünüyor. orman kanunu misali kendi başımın çaresine bakmak istiyorum. var mı alternatif yollar.




 
iktidar partisine yakınsan olursun
diğer türlü, sırbistana aşı turları başladı (şaka değil) onlara katılabilirsin

  • summatinyourteeth  (12.04.21 21:42:53) 
Biz sordurttuk. Çok yüksek bir ücret karşılığı yasal olmayan bir biçimde temin ediliyor. Ama aşılanmamış sayılıyorsun. Çünkü kaydı olmuyor. Kabul etmedik bu şartları. Böyle karaborsası da olmuş. Onun dışında olma şansınız yok.


  • makarnacanavari  (12.04.21 21:57:50) 
Ben de gecenlerde bir duyuruda asi turlari linkini gormustum Sirbistan'a. Ayrintilarini incelemedim bilgi veremeyecegim ama siz bakabilirsiniz.


  • invictae  (12.04.21 22:30:22) 
Sırbistan aşı turizmini yalanlamış bugün Cüneyt Özemir canlı yayınında duydum.


  • suicides underground  (12.04.21 22:42:31) 
aşısızlığı niye öyle susuzluk gibi tarif ettiniz ki. pandeminin başlarında maske karaborsaydı. sonra test kitlerinin tanesine bilmem kaç yüz dolar verip alanlar oldu sanki kurtuluşmuş gibi. şimdi aşının kendisi öyle. hatta lükse kaçıp biontech neden gelmedi diye şikayet ediyorduk. türkiye'ye ne kadar geldi bilmiyorum ama annemin randevu ekranında hem sinovac hem biontech seçeneği çıkıyor. hatta biontechi değil birkaç ay önce çamur attığımız sinovac daha az riskli diye onu tercih ettik.

hükümet akla yatkın tek iş yapmıyor kabul ama çok da şaapmamak lazım. riskli grup aşılandığı sürece şikayet etmeyi bıraktım ben.
  • IncredibleMau  (12.04.21 22:45:20) 
asi olmamiz gerekiyor da ondan.


  • buenosdias  (13.04.21 10:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.