[]

burun tıkanıklığı şikayetiyle kbb'ye gitmek

merhaba. yıllardır muzdarip olduğum burundan yeterince nefes alamama şikayetiyle kbb'ye gideceğim. şimdi ben gidince nolcak?

ben: doktor bey/hanım ben kendimi bildim bileli burnumdan tam olarak nefes alamıyorum, sıklıkla ağzım aralık uyuyorum, aşırı sesli nefes alıyorum.
doktor: eğin başınızı burnunuza bakalım. hmm. burnunuzda et/kemik/orda olmaması gereken bir şey var. ameliyat olmanız gerekli.
ben: tmm tşk.

ben kafamda böyle kuruyorum, başka şeyler olabilir mi, olaylar başka nasıl gelişebilir? saçma sorumun sonuna geldik, iyi akşamlar.

 
Radyo dalgaları ile konka denen kısımları yakıp rahatlatabilir


  • kisa  (12.04.21 20:11:05) 
E öyle olacak. Ameliyata çok meraklılar. Deviasyon derler hemen. Ama tam olarak nefes alamayı açık ağız uyumana sebep olan burnunda eğer gözle görülür bir eğrilik de varsa, eğer farklı bir sebep de yoksa o ameliyatı ol zaten. Ama çok iyi araştır cerrahı çünkü saçmalayanlar da varmış.


  • 1bir1bir1  (12.04.21 20:55:16) 
on gün önce bu ameliyatı oldum. doktor ilk görüşmede baktı, hmm çok tıkalı bu ameliyatlık dedi geçti. ancak her eğrilik ameliyat gerektirmiyormuş. belki de alerjiniz var, alerji sizi tıkıyor.


  • nzessia  (12.04.21 21:29:22) 
Rahatsızlığın boyutuna göre. Zor nefes alıyorum, başım çok ağrıyor, sürekli geniz akıntım var. Burnuma iki doktor yamuk dedi ama ameliyat için ısrar etmediler. Baş ağrımdan dolayı olmayı düşünüyorum ama cesaret edemedim.


  • jazzabel  (12.04.21 21:48:46) 
Devlet hastanesinde olmaz ama özelde kamerayla bakıyorlar. Benim sol burnum dar. Aynı sorun bende de var. Hayatım boyunca düzgün nefes alamadım. Eğrilik gözle görülür değil. Ama doktorlar anlıyor. Fakat bazen nefes aldığımda aslında daha önce yaşamamış olduğumu anlıyorum. Doktorlar ameliyat etmiyor beni. Bu yüzden üzgünüm. Gluteni kesmek biraz tıkanıklığı azalttı ama. Tavsiye ederim.


  • canavar geliyor kacalim  (12.04.21 22:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.