[]

yüz yogası guruları bir bakar mısınız? (gua sha içerir)

bir süredir cilt bakımı ve yüz yogasını araştırıyorum, malum 30lu yaşlar kritik zamanlar. yüz yogası videoları izlediğimde genelde cilt bakımına uygun yağlar sürüp bunu roller ya da gua sha denilen bir taşla yediriyorlar ciltlerine.

ilgimi çekti, eminönüne yolum düştü bugün oralarda baktım set olarak 110-120 liraya satılıyor doğal taş satan dükkanlarda. sonra aklım çelindi trendyola bakayım dedim orada aynı set 75 liraya var yine ikili. pembe kuvars baktım ben çok da bildiğimden değil de, hassas ciltler için pembe kuvars iyi gelir dediler bir de pembe sevdiğimden :) ama dükkanlarda envai çeşit taş vardı, yeşim, lapis lazuli, yıldız taşı vs...

neyse lafı uzatmadan sorayım, netten de alsam dükkandan da alsam sertifika falan vermiyorlar. gerçekten pembe kuvars mı, değil mi anlama şansım da yok gerçeğini sahtesinden ayırt edecek bilgiye sahip değilim.

internetten alıp da memnun kaldığınız ve çok uçuk fiyatlı olmayan yerler varsa linklerini rica edeceğim, ya da doğaltaş satan dükkanlardaki garanti doğaldır derseniz gidip onu da alabilirim.

bide etkili mi ya gerçekten, almaya niyetlendik ama yaş ilerliyor gençlik elden gitmeden ucundan yakalayıp tutalım diye, sazan.avi değildir inşallah

cevap yazanlara şimdiden teşekkürler

 
Gerçek taşı 100,200 tllere almak mümkün değil. Gua sha , roller vs benim gördüğüm ve denediğim pazarlama taktiğinden ibaret. Gerçek taş olmasının da bir etkisi var mı tartışılır olduğundan en ucuzunu almak mantıklı olan. Ben öyle yaptım. Düzenli kullandığımı söyleyemem o nedenle sonuçları hakkında net konuşmayayım ama yüzdeki şişlikleri hafifletip, kan dolaşımını arttırmak dışında ciddi bir fayda göreni de okumadım hiç.


  • tuborg yesili  (12.04.21 15:57:28) 
Doğal taşların bir etkisi yok. Önemli olan şekli ve yapılan hareketler. En ucuzu al +1

Ben bu tip şeylerden ziyade microcurret cihazları daha faydalı buluyorum ama sürekli yapmak gerekiyor. (Foreo bear, nuface gibi)
  • jazzabel  (12.04.21 16:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.