[]

Siz Olsanız Nasıl Tanışırsınız?

Biri ile konuşmak, tanışmak istiyorum ama yok arkadaş bir yalnız yakalayamadım gitti. Sürekli arkadaşlarıyla. Tek çalışırken yakalayayım diyorum ama o da yok. Arkadaşlarım diyor ki ''Tek yakalaman biraz zor. İnstagramı varsa bulalım oradan konuş'' Ben bunu kesinlikle yapmam. Garip geliyor bana.

Ne önerirsiniz?


 
Instagram +1


  • Nickbulamadım  (11.04.21 23:46:03) 
instagram +1, bunun haricinde yanına gidip dal mevzuya, (ben seni beğeniyorum falan deme tabii), ben bunu yapamam diyebilirsin, senin gibi diyen ve bu nedenle yapmayan bir sürü kişi var, bu kişilerden biraz önde oluyorsun. kadın kişisi isen ikinci yolda dikkatli olman lazım, çok üstüne düşerken erkek tarafı geri çekilir.


  • selam  (12.04.21 00:02:52) 
İnsta +1 ama hayvan gibi yürümeden önce tanışma niyetiyle


  • eatpraylaw  (12.04.21 00:18:27) 
bir keresinde migros'ta bir kasiyere, iki yanında da başka market çalışanları olduğu halde "merhaba, yakın zamanda bir sigara molası vs verecek misiniz? size eşlik edebilir miyim?" demiştim.

ınstayı tavsiye etmiyorum.
  • karahan01  (12.04.21 00:44:10) 
Instagram işi çok basitleştiriyor, tipine güvenmiyorsan reelden yürü bence. Gerçi yaşlar ufaksa sonradan ig'ye bakıp yine cayabilir ama en azından ses tonunla, kibarlığınla(varsa) etkileme şansın olabilir. Kız da çok güzel değilse bu cesur hareketi çekici bulabilir.

Tipin iyiyse ama konuşkan sempatik bi tip değilsen ig'den devam.

İkisine de sahip olsan bu soruyu buraya sormadan kızla konuşmuştun, o yüzden farklı senaryolar yazdım.
  • Jux  (12.04.21 01:40:51) 
@Jux

Tip yok maalesef. O zaman reel'de bir şeyler yapayım. Zaten ilk seçeneğim bu. Baktım cidden şans bulamıyorum, en son çare Instagram.
  • bitchesaintshit  (12.04.21 01:51:41) 
Tip yoksa seni tanımak için ilgi çekici bir şey sunması lazım ig'nin. Reelde en azından gerçek bir tanışma olur ve çok özgüvenli biri değilse anında reddetmez. En azından kendini anlatma şansın daha fazla olur.


  • Jux  (12.04.21 01:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.