[]

B-good, Evony ve Are maske

B-good marke maske Evony ve Are markalarından daha mı iyi. Evony daha kalın görünüyor ama önemli olan ortadaki meltbown tabakası, evony de o yok b-good da var dediler ama b-good un kutusunda meltbown tabakasına dair bişey yazmıyor?? . Ayrıca b-good marka maske dandik 5 liralık maskeler gibi kumaşı. Görüntüsü mü yanıltıyor.

Are maske nin kutusunda ise tabakalara dair daha çok detay var b-good a göre.

Üçü arasından hangisi öneriliyor?



.
İkinci soru olarak da, kaliteli cerrahi maskeyi üst üste takmak (çift maske) N95 takmak kadar etkili olur dedi bir doktor. Doğru mudur?

 
are vs evony dersek are daha iyi. katman falan bilmem de evony cok yoğuşma yapıyor maske içinde sırılsıklam oluyor. muşamba sanki mübarek.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.04.21 20:47:35) 
b-good pandemi öncesi de maske üreten medikal ürün üretici bir firma.(diğer birçok firma krizi fırsata çevirmek için kurulan markalar) kutu üstünde yazmamışlar ama maskeyi keserseniz meltblown katmanı görebilirsiniz. kutuda Tip IIR yazıyor bu zaten maskeler için en üst standart. ben ilk başından beri b-good kullanıyorum, tek sorunu lastik standartı tutturamamaları bazı serileri bol gelebiliyor. are maskede kaliteli en çok kullandığım 2ci maske. lastik ve burun teli açısından en iyilerden biri durumunda.

evony tam anlamıyla kelime oyunları yapıyor. zaten marketlerde satılan hiç bir maskeye güvenmemek lazım.

ne kadar koruyucu oluyor bilmiyorum ama ben hep çift maske takıyorum.

birde saytekmed maskeyi önerebilirim meltblownlu yüze oturumu iyi fiyat olarakta kısmen uygun.
  • astronom bey  (11.04.21 20:57:35 ~ 21:00:15) 
Eskinin evony savunucusu olarak onu unut.

Are kullanıyorum memnunum şu an.

Araştırmak istersen şuna bak son sayfalarda test filan yapmışlar;

forum.donanimhaber.com
  • infernalcadre  (11.04.21 21:05:40) 
meltbown tabakası evony'de de var görünüyor. evony'deki sorun ne tam olarak, anlayamadım. aşağı yukarı hepsinin koruması aynı gibi geliyor bana.

çift maske konusuna gelirsek, birçok doktor öyle yapıyor ve öneriyor. dolayısıyla faydası vardır, mantıken de öyle olmalı zaten.
  • nathanieltroy  (11.04.21 21:17:26) 
@nathanieltroy attığım linke bakmadığını sanıyorum.

Evonyde meltbown tüm katmanlara püskürtülmüş şekilde var. Are de mesela orta katman komple meltbown.

Ayrıca donanımhaberci tayfanın yaptığı test : mobile.donanimhaber.com

Bu da are alvent ve tt maske: mobile.donanimhaber.com

Çift Maske konusu : www.youtube.com
  • infernalcadre  (11.04.21 21:47:05 ~ 21:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.