[]

Göğüs Hastalıkları Doktoru?

Hafif öksürük şikayetiyle KBB doktoruna başvurdum 2 gün önce önemli bir durum görülmedi. Ertesi gün sağlama almak için PCR testi oldum ve negatif çıktı. Fakat o günün akşamı aşırı yorgunluk halsizlik, öksürük ve sabaha kadar süren baş ağrısı çektim. Bugün de tekrar özel bir hastaneye giderek doktorun yönlendirmesiyle tomografi ve PCR testine girdim. Tomografi sonucu ciğerlerimde az da olsa covid lezyonlarinin olduğu dolayısıyla pozitif olduğum söylendi. Ama az önce 2. PCR sonucum da negatif geldi ve şuan öksürmek dışında şikayetim de yok sayılır.
Yarın itibariyle ilaca başlayacaktım ama kuskuda kaldım. Yarın da pazar günü olduğu için göğüs hastalıkları uzmanı bulmam mumkun değil. Burada doktor bir arkadas yada bir tanıdığı olan varsa maille çıkan sonuçları kendisine göndersem inceleme şansı olur mu?



 
Bizzat o ilacı kullanmış ve o ilaç yüzünden hastanelik olmuş biri var. O ilacı içmemenin doğru olduğuna inanıyorum, kendim de çevremdeki hastalık yaşayıp ilaç kullanan birçok kişi de ilaçtan sonra çok kötü olduk. İlkin ilaç etki etmedi diyenler ikinci kez hastalandılar ve ağır geçirdiler. O ilaç Avrupa'da yasaklandı, istersen araştırabilirsin. O ilacı kullanma. İstersen acile gidip tomografi sonuçlarını göstererek yeniden pcr testi talep edebilirsin ama tavsiye etmem, hangisi doğru hangisi değil belli olmuyor gördüğün gibi.

Hamile haliyle pcr + çıkanlara ilaç verilmiyor kendine iyi bakacaksın deniyor. Bunlardan pay biç kendin karar ver.
  • 1bir1bir1  (11.04.21 04:19:41) 
“o ilaci kullanma” lafi kadar cahilce bir laf yok.
bu laf saglik bakanliginin tek bir ilac dagittigi on kabuluyle edilmis.
“o ilaci kullanma” bu yuzden dunyanin en sacma lafi. hangi ilaci?
sen kimsin kardesim? Saglik Bakani misin? Ilac otoritesi misin?
Daha adam hangi ilac oldugunu bile soylememis gelmis burda iskembe-i kubradan saglik tavsiyeleri dagitiyorsun.
favipiravir bazli ilac verildiyse (favicovir gibi) kesinlikle kullanmalisin.
bu ilac virusun vucuttaku reproduksiyonunu onluyor.
  • rentts  (11.04.21 07:41:05) 
İlacı içip icmemekten daha önce covid pozitif miyim değil miyim onu netleştirmem gerekiyor? Doktor varsa aramızda bana ulaşırsa sevinirim


  • skoylu  (11.04.21 10:39:03) 
size lezyonlardan dolayı pozitif olduğunuzu kim söyledi? eğer doktorsa burada tekrar neden onaylatmak istiyorsunuz. Birçok kişide benzeri durum olabiliyor. Geçmiş olsun, siz eve gelen filyasyon ekibinin direktiflerini takip edin.

Ve ayrıca rentts +10000000000
  • giovanne  (11.04.21 16:40:23 ~ 16:40:56) 
İkinci bir görüş almak isteyebiliyor insan haliyle sağlık sistemi malum. PCR pozitif olmadığı için covid olarak degerlendirilmiyorum devlet tarafından dolayısıyla filyasyon ekibi falan gelmeyecekmis. Şuan dışarı çıkıp dolaşmanin önünde engel de yok boyle böyle yayıldı demekki.


  • skoylu  (11.04.21 16:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.