[]

Bu arabaya bu para verilir mi?

Merhabalar
Araba almak istiyorum ve bir araba buldum.
2008 Model Toyota Auris 1.4 d-4d Otomatik 44bin km. Km orjinal sadece 750liralik bir tramer kaydı var. Arabanin icinde de kozmetik olarak bir sıkıntı yok. Araba içime cok sindi ama 13 yaşında bir arabaya 120bin lira vermek mantıklı mi?


 
13 senelik c segmenti bir arabaya anca hastası o paraları verir. 2014 civarı olsa bi nebze, o da piyasa koşullarında. yoksa yine o paraya değmez. 15-20 bin lira daha eklerseniz sıfır araç alabilirsiniz. sıfır diyorum bakın.


  • bisorumvargaliba  (11.04.21 00:24:46) 
Arabayı deneseniz verilmeyeceği çok kolay anlaşılır ama denemek için gidilen yola yazık olur. 2012 auris dizel otomatik denemiştim hayatımdaki en kötü araba kullanım deneyimimdi. Araçta yokuş kalkış desteği yok, şaka gibi. Otomatik araba ve yokuşta kalkmanın tek yolu el frenini çekmek. 2013 sonrası yeni kasaya koymuşlar ama sırf bu yüzden bile alınmaz. Ayrıca fiyat çok 2008 model için. 13 yaşında dizel araba nasıl 44bin km'de olur ona hiç girmiyorum. 2011 sonrası c4 öneriyorum, yine yarı otomatik şanzıman var ama en azından daha yokuş kalkış desteği var.


  • signore  (11.04.21 00:36:14) 
Bence de kesinlikle verilmez. Öyle hastası olunacak, keyif verecek, ya da ikinci elde gidecek bir araç da değil. Manasız bir hareket olur.


  • roket adam  (11.04.21 00:48:19) 
bu parayı vermek için aracın 2016+ model olmasını beklerim. 13 sene çok fazla.


  • tabudeviren  (11.04.21 09:19:23) 
Verilir ya da verilmez demiyorum ancak aynı araç bende var, bugüne kadar hiç arıza yaşamadım ve çok az yakıyor.(160binde) Bütçen daha fazlasına yetmiyorsa alabileceğin güzel araçlardan biri, ikinci eli de kötü değil ayrıca. Evet o para bu yaşta ki arabaya verilmez ancak yaşadığın ülkenin şartlarını kabul etmek gerekli.


  • mirty  (11.04.21 09:19:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.