[]

Covid ve koşu

Selam herkese,

Evimin 2-3 dk uzağında bir park var. 30 dk falan koşmaya gitsem oraya ne olur? Teoride yasak sanırım ama pratikte polis belirip ceza falan yazıyor mu? + Ceza yazarsa cezası ne kadar? Ödememe gibi bir opsiyon var mı? Sanki hayal meyal cezaların legal olmadığını itiraz edince iptal olduğunu falan okumuştum ama hiç hatırlamıyorum.


 
Benim bulunduğum bölgede parklar haftasonları kapalı ama öncesinde yasaklar varken pek çok insan koşuyordu, polis zaman zaman kendini gösteriyordu ama ceza yazdığına rastlamadım, daha çok motosikletle çocuk parkına dalmak falan gibi komik gövde gösterileri vardı ama kimse ceza kesin yazılmaz diyemez, sanırım ceza bedeli 3000tl, itiraz edince iptal edilir mi bilemedim, ortada geçerli bir itiraz gerekçesi yok sonuçta.


  •   (10.04.21 10:23:39) 
valla hocam, ankara'da eymir'de koşu grupları hasta sonları antrenman yapıyorlar sanırım. instagram'da görüyorum. ama içlerinde lisanslı sporcular var veya işte gruba üye olanlara da lisans alıyorlar bir şekilde herhade? o sayede mi yırtıyorlar bilmiyorum, ama şehir içinde parkta büyük ihtimalle ceza yersin, çünkü seni görüp de spora inenler olur vb.


  • malheiros  (10.04.21 12:05:29 ~ 12:06:05) 
Merhabalar
Ben her haftasonu yürüyüş için çıkıyorum. Parklar bahçeler spor yapan insanlarla dolu. Ataşehirde oturuyorum. Bir haftasonu memleketten otobüsle döndüm. Otogardan eve kadar toplu taşıma kullandım bir tane bile polisle karşılaşmadım.

  • ayakkokususeveninsan  (10.04.21 13:08:51) 
ben de ataşehirdeyim, evin dibinde park var. ara ara polis gelip siren çalıyor eve gidin diye o kadar, henüz bi gerginliğe denk gelmedim.


  • roket adam  (10.04.21 13:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.