[]

Kredi ile borsa

Hali hazırda tüm birikimim borsada. Bir miktar eksideyim yüzde 10 kadar, ama bu kardan zarar gibi düşünebiliriz. 50k 24 ay kredi çekip bir miktar daha hisse almak istiyorum. Kredinin her ay kenara attığım para kadar geri ödemesi var. Riskli farkındayım ama risk almadan da bi şey olmuyor. Sizce fazla mı riskli? Bulaşmiyim mi hiç?




 
Cesario açıkçası geçtiğimiz marttan beri çok çok büyük fırsatları kaçırdım ama yine fena sayılmayacak fırsatlar yakaladım. Her gün tavan giden kağıtları almıyorum, aldığım hisseler hepinizin bilip kullandığı şirketler. Bu fikir aklımda 1 yıldır var, geçen sene çekseydim o para ikiye katlanmıştı hem de düşük faizden ama şu an ekonomi iyice sıçtı tırsıyorum :(


  • mg3929  (09.04.21 15:15:42) 
Risk değil kumar bu. İçeriden acayip bi bilgi falan yakalamadıkça kesinlikle girmeyeceğim bir iş.


  • roket adam  (09.04.21 15:23:08) 
Şimdi bu Fransa'da yapiliyor, hatta hayat sigortasinda soruluyor kredi cekip bunu yatırım yapmak gibi şeyler istermisiniz diye. Neden? Çünkü kredi oranlari zorlasalar negatif olacak.

Türkiye'de senin o kredide para kazanman için yillik 16'in üstünde para kazanman lazim. Bu acayip büyük risk yani. 2-3'den bahsetmiyoruz.


Bence kumar oynamakla ayni sey.
  • logisticsmanager  (09.04.21 15:32:39) 
konudan bağımsız olarak aklıma bi espriyi getirdi.

"100bin lira borcum vardı, serhat beyle tanıştım ve sağolsun bana bir iddaa kuponu verdi artık 150bin lira borcum var" :d

biraz daha kısa vadede kazanmak istiyorsun ama yapma. elindekiyle devam et yoluna. 2 sene sonra hayalini kurduğun paraya riskle varmaktansa bekle 3 sene sonra var.
  • avatar is back  (09.04.21 15:58:23) 
kredi ile borsa, döviz vs yatırım işine girilmez. kumar da oynanmaz.


  • co2s2  (09.04.21 16:07:46) 
borç ve kredi ile yatırım yapılmaz. bunu prensip haline getirin.


  • rakicandir  (10.04.21 00:43:54) 
hayatta yapabileceğin çok saçma şeyler var ama bu kesin ilk 5 e girer.


  • duyurukullanıcısı  (10.04.21 00:51:49) 
çok saçma. hem de bu faiz oranları ile ...


  • dafuq  (10.04.21 01:43:34) 
geçen sene inanılmaz düşmüştü ya
o zaman yapılırdı
dayım yaptı ortalama bişeyler kazandı
fakat bu ortamda bu faizle yapmak yürek ister ben olsam kafayı yerim
  • megacracker  (10.04.21 01:55:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.