[]

üniversite ismi soracağım.

şile taraflarındaydı bu okul, adı neydi yahu. vakıf üniversitesiydi.
bir de üsküdardan bu okula şile arabasıyla tahminen kaç dakikada ulaşılır ve fiyat nedir?



 
buldum, ışık üniversitesiydi aradığım okul.
peki şimdi üsküdardan buraya şile arabasıyla gitmeye kalksak kaç saat harcarız ve kaç paraya malolur?

  • de jure  (24.05.10 15:49:17) 
2 saat civarı yol sürer, 5-10 liradan fazla da değildir.


  • carliston  (24.05.10 16:01:57) 
kesin bir cevap lazım üstad, ben de biliyorum 10 lriadan fazla değil, ama tam olarak kaç para acaba:(
geçen sene 6,5 lira mıydı neydi, öğrenci akbili basınca. ama tam fiyat lazım işte malesef, olmazsa akşam gidip şoförlere soracağım :(
iett sitesinde fiyat malesef yazmıyor:(
  • de jure  (24.05.10 16:17:12 ~ 16:21:31) 
akbil basamazsın sadece gösterirsin öğrenci akbilini, bu haremden kalkan libadiyeden devam edip ümraniyeye girdikten sonra şile yoluna çıkan küçük otobüsler var. numarası tam aklıma gelmedi ama 139 gibi bir şeydi. geçen sene 6.5 gibi bir şeydi evet. zam gelmediğine göre halen aynıdır.

yol da 1saat 15 dakika gibi.
  • birsoru  (24.05.10 16:30:33 ~ 16:31:16) 
Kadıköy'den kalkan okulun servisleri var. Fiyatı 7 lira. Yaklaşık 1 saat sürüyor kadıköy'den.
www.isikun.edu.tr

Ayrıca Üsküdar'dan kalktan otobüsler var ki; bunları hiç önermem. 2 saate yakın bir sürede götürüyor, aşırı rahatsız ve kalabalık. Onun fiyatı ise 6.5 liraydı en son bindiğimde. Geçen seneydi.
  • fatalstorm  (24.05.10 19:07:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.