[]

noluyo artık ben yetişemiyorum

birisi süt zararlı tüketme demiş?

yahu çocukluğumuzdan beri bangır bangır bize zorla süt içirmeye çalıştı devletinden tut annemize kadar.
ne ara tüketmememiz gereken bişey oldu ya bu :d
en son alkolun zararlı birşey olduğunu duyunca bu kadar şok olmuştum.

sadece süt de değil bi bakıyosun birisi yumurta yararlı diyor birisi zararlı birisi kırmızı et zararlı diyo ordan çıkıp, birisi korona virusten korunmak için burnunuza tereyağ sürün diyor.

ne tüketicez şunu bi standarta koyunda sizde rahat edin bizde.

 
90larda herkese zeytinyağı yemeyin, yumurta yemeyin kolestrol yapıyor diyolardı. Şu an köy yumurtası 2-3 lira, zeytinyağı litresi 30 lira herkes saldırıyor organik alalım en yararlısı buymuş diye. aynısı bence. aldırmayın.

Bu furya da geçer gider.
  • westblack  (08.04.21 21:25:30) 
Alkol zaten zararlı


  • Cinfizz  (08.04.21 21:29:40) 
bu ülkenin zeytinyağına laf eden şarkı yazdırıp, margarine yönelttiler. paracı doktorlarımız da destek çıktılar sağolsunlar.

doğal olan neyse onu tüketin.
  • false pretension  (08.04.21 21:30:31) 
açın, güncel makalelere çalışın okuyun. karar verin.

etik bir önceliğiniz varsa oturun düşünün sonra karar verin.


beyin bedava.



80'lerde böyle diyorlardı, 90'larda da böyle diyorlardı, 2000'lerde böyle diyorlardı aldırmayın diyen insanlara da tek bir duyduğu ya da emin olduğu bilgiyle bir ömür mutlulular diliyorum. bilimi çok iyi anlamışlar.
  • AlsterWasser  (08.04.21 21:30:50 ~ 21:32:53) 
süt tozu ve katkı maddeli fabrikasyon bileşenleri + antibiyotikli ineklerden alınan sütler tabii ki zararlı. akşamları büyüme çağında olan çocuklar veya spor yapanlar için de kazein proteini şart. doğal bulabilirseniz alın.

gıda dedektifi geçen sene veya ondan önceki sene sütaş'ın rusya'dan geri dönen süt tozlarını paylaşmıştı. mesela bu firmanın süt ürünleri ofsayt. yoksa ağzı olan her boka zararlı diyor. bir de yurtdışındaki makalelerin de birçoğu da yalan yere yazdırılıyor. şeker veya kanserle ilgili dökümanterde bu lobiyi anlatmıştı. o yüzden her makaleye de balıklama atlamamak lazım.
  • evimin paspasi  (08.04.21 21:58:47) 
Denek olarak kullanılıyoruz işte. Al sana ispat.


  • 1bir1bir1  (08.04.21 23:31:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.