[]

kagithane merkez'de nerelere otobus, minibüs var?

m7 kagithane metro istasyonu civarinda meydana yakın bir yerde ev bakiyorum ama metro disinda toplu tasima ne durumda bilmiyorum. bilen varsa yazabilir mi?




 
metro dışında bir de tramvay hattı açıldı. eminönü'ne kadar gidiyor. yanlış bilmiyorsam da mavi minibüsler de zincirlikuyu ve maslak taraflarına çıkıyor. otobüslere dikkat etmemiştim hiç.


  • evimin paspasi  (08.04.21 21:53:23) 
o dediğiniz tramway surağı hangisi?


  • dokunmakalbime  (08.04.21 22:22:52) 
Merkezden taksime 2 adet hat var. 48t tunellerden taksime gidiyor hamidiye mahallesinden, 48n caglayandan taksime gidiyor nurtepeden.

Eyup uzerinden eminönü ne hat var

48h var sisli cevahirin oradan ring yapar

48 var mecidiyekoy gokturk

50 metre ileride cendere caddesinden de besiktasa 62 63 bi suru , yenikapiya 41y, topkapiya 41st otopusler gecer ama bunlar metronun cendere ayagina inersen var. Metronun diger ayagi merkeze iner . Zaten birbirlerine cok yakinlar.

Ayrica minibusler var bu hatlarin coguna.

Metroyu biliyorsunuz. Bir de yinr merkezde bir merro duragi daha oluyor sanirim o da yeni havalimani metrosu duragi olabilirdi unuttum.

Ben 10 senedir kagithanede oturuyorum. Ulasim konusundahic uzulmedim. Hic minibuse binmemis olabilirim.
  • Filinta61  (09.04.21 06:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.