Giriş
(3)

exceldeki tabloları powerpointe atmak

sosyete kizi suzan
excelde tablolar var ve bunları müdürüm " ne bunları böyle atmışsın powerpointte slayt şeklinde at bana" dedi. ama bilemedim ben onu. exceldeki tablolar powerpointe atılabilir mi?atılırsa nasıl atılır. örnek resim ekte exceldeki tablolardan biri. help help :(
excelde tablolar var ve bunları müdürüm " ne bunları böyle atmışsın powerpointte slayt şeklinde at bana" dedi. ama bilemedim ben onu. exceldeki tablolar powerpointe atılabilir mi?

atılırsa nasıl atılır. örnek resim ekte exceldeki tablolardan biri. help help :(
0
sosyete kizi suzan
(24.05.10)
c/p ?
0
bryan fury
(24.05.10)
istediğin excel dosyasını tut slaytın üzerine bırak sonra boyurunu ayarlarsın.

çift tıklarsan slayttaki tabloya excel sayfasına dönüşür istediğin değişikliğide yapabilirsin.
0
pposeidon_1
(24.05.10)
tabloyu kopyala ve bos bir slayta yapıstır .. hepsi bu ..

C/P
0
kennym
(24.05.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.