[]

Brave Browser oyun değiştirici olabilir mi?

Brave iki sene kadar önce denemiş, beğenmiştim. BAT coin veriyordu kullandıkça. o günlerde sanırım 0.2 dolardı bir BAT (şuan 1.2)

Ara ara kullanırdım, dün BAT programına dahil oldum ben de. 5 dolar cent kadar birikti bir günde. çok az. maksat para biriktirmek değil zaten. internet ekosisteminde gördüğün reklamlardan bir kısım gelir elde edip içerik oluşturucalara bahşiş vermek.

iki sene önce bu tarayıcı ilk çıktığında biraz burun kıvırıp saçma bulmuştum ancak şuan oldukça başarılı buldum, tarayıcıyı da BAT coin olayını da.

zaten tarayıcı chrome'un ungoogled ve privacy'e önem veren hali. chrome'dan daha performanslı.

velhasıl, brave hakkındaki düşünceleriniz neler? game-changer olabilir mi?

--
ek:
siz kullanıyor ya da BAT biriktirebiliyor musunuz?

 
bir süredir kullanıyorum ama belli bir miktar birikim yaptığım için bat ile gelen birikenler bana düşük geldiği için tıklamayı bıraktım.
performans olarak haklısın ama. hiçbirisi yanına yaklaşmadı bence.

  • rakicandir  (07.04.21 23:17:06) 
coin biriktirmesiz sadece performansı için kullanıyorum


  • freebird5406_2  (07.04.21 23:28:11) 
coin biriktirmesiz kullanıyorum ve oldukça memnunum +1


  • semyasa  (08.04.21 01:16:29) 
Nerdeyse iki yildir kullaniyorum. Cok basarili.


  • fakyoras  (08.04.21 11:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.