[]

Coin Moin işleri

bir çok aceminin düştüğü tuzağa düştüm ve 2 gün önce yaklaşık 6bin lira bastım farklı coinlere. şuan nerdeyse 4bine düşmüş durumda :)
neyse zaten oraya yatırıp unutmaktı amacım ama 2günde 2 bin lira da tabi iyi para.

biraz holo, biraz bittorent, biraz ripple, biraz tron var.

diyorum ki ben bunu harbiden unutsam uygulamayı falan silsem, illa çıkar mı bi seneye mesela?

 
holo ve bittorentten çok kazandım. bugünkü düşüş genel bi düşüş senin coinlerinle alakası yok. her iki coinin de hedefi yüksek ha ama holo mesela 2 senedir suskundu bu sene atak yaptı. holo da bittorent de uzun soluklu yatırımda üzmez bence.

ripple için bi şey demiyom :)

tron tanımıyorum.

alayım unutayım modunda kaybeden hiç duymadım daha ya. ha bahtsız bedevi olma ihtimalin var mı? çakalların kurtların sofrası burası her şey olabilir.
  • kablelvuku  (07.04.21 16:08:14) 
1 ay once herhangi bir coini alip da dun zararda olan yoktu, bugünkü dususu bilmiyorum.


  • duster  (07.04.21 16:23:41) 
Alayım unutayım kaybetmem diyorsan büyük grafiği aç ve 2018 fiyatlarıyla kıyasla. Hala kaybetmem diyorsan buyur istediğin parayı yatır.

Bir de gidip doyuma ulaşmış, alanın vurgunu yaptığı coinler bunlar. Daha hangi balina neden şişirsin kazanmış sana kazandırır mı.
  • zoghurt  (07.04.21 16:24:20) 
bu işten anladığımı iddia etmiyorum ama eğer yerimde olsaydın ne yapardın diye soruyosan beklerdim.

insanların para kaybetmesinin en önemli sebeplerinden biri zaten bu düşüşü görünce hemen çıkmaları.
  • elorelia  (07.04.21 16:44:44) 
Birileri kazanacak ki birileri kaybetsin. İnişler seni bu kadar üzecekse bu kumara hiç girme derim. 3 gün sonra zararın 5500 tl de olabilir, 5 gün sonra karın 10000 tl de olabilir bunun bir mantığı yok.


  • roket adam  (07.04.21 17:14:00) 
bu paraya ihtiyacınız varsa paranızı çekin bir daha girmeyin.

bu paraya ihtiyacınız yoksa baştaki amacınız olan alıp unutmak eylemini yapın, unutun.

sizin hatanız "fırsat kaçıyor yakalamam lazım" yanılgısına düşmeniz. ticarette bir laf var: "kar, malı alırken elde edilir", yani maliyetiniz ne kadar düşükse karınız o kadar yüksek olur. siz fiyatlar yükselirken almışsınız.
  • yemrem  (07.04.21 17:28:53) 
ne kadar çöp coin varsa aldırmış.


  • ayseee  (07.04.21 18:05:14) 
bunların hepsini bitcoine yatırın, 1 ay sonra paranız 6k olacaktır. rica ederim.


  • rakicandir  (07.04.21 19:03:27 ~ 19:04:14) 
coin'e yatırdığım bütün para holo'da şu anda.
hafta sonu yükselişinden sonraki çakılmalar ve iniş çıkışlarla, şu anda çok çok az bir zarardayım, yani yatırdığım para duruyor diyebilirim.

sabırlı ve soğukkanlı olmak lazım.
yükselirken girmişsiniz, daha yükselmesi için beklemelisiniz.
ilk baştaki bu ani kayıplar can sıkıcı olabiliyor ama sonra işin akışını anlıyorsunuz.
  • blatta hiberna  (07.04.21 19:22:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.