[]

sporda ara vermek gerekir mi

chloe ting'in 25 günlük challenge'ını bitirdim ve ara vermeden 2 haftalık programına devam ettim. O da cuma günü bitecek. Yine ara vermeden bir programa başlamak mantıklı mı? yoksa bu tarz programlarda 1 hafta ara vermek mi gerekir?




 
ben de chloe'nin 3 programını yaptım geçen sene. hiç ara vermedim. bence zaten gerekli arayı kendisi veriyor boş günlerle.

diğer yandan bu tarz konularda vücudu dinlemek lazım. eğer yorgun hissediyorsan veya bıkkınlık gelmişse ara vermek daha doğru. ben mesela sürekli olarak yoga yapıyorum ve çok iyi geldiğini hissediyorum. ama bazen o kadar da iyi gelmiyor gibi hissediyorum, yaparken bitse de gitsek moduna giriyorum ve öyle olunca bırakıyorum bir süre.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (07.04.21 12:46:24) 
Selam. Ara vermeden devam edin. Ağır BB programlarında bile 3 ayda bir 1 hafta ara veriliyor. Bu tip programlar bakımından ise insan vücudunun böyle bir araya ihtiyacı yok. Ara vermeyi gerektirecek bir sakatlık, ağrı vb. yoksa aynen devam.


  • son feci skilacci  (07.04.21 12:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.