[]

Bu araba alınır mı? (linea)

Merhaba ilk arabam olacağı için 2-3 sene sorunsuz kullanıp daha sonra sıfır araba almak istiyorum.
Araba arayış sürecim 5 aydır sürüyor, arabadan anlayan akrabalarım sağolsun her arabaya bir şey buldular. Porsche Cayman bulsam yok şunun şurası böyle alınmaz diyecek pimpirikli tipler :D
83.500 TL son istiyor. Küçük hacimli dizel araba sorun çıkarır mı ?

www.sahibinden.com

 
aynı motoru kullanan aracı kullandım, beygirleri de hemen hemen aynı. eğer çok kaçsın, gaza bastığımda basıp gideyim, hemen atılsın gibi dertleriniz varsa canınızı sıkar. vites geçişleri orta kalitededir ve hızını alınca da akar gider orası ayrı. performansa değil yakıt tasarrufuna, parça ucuzluğuna, sorunsuzluğa bakacaksanız evet bu araba sizi üzmez.

araba temiz görünüyor. siz de ayrıca ekspere sokarsınız zaten varsa ekstra bir şeyi görürsünüz. şu an piyasada arabalar satılmıyor. hele bu tarz alt segmentler hiç satılmıyor. 80 düz yaptırın usta ve eksper gördükten sonra ekstra bir durumu yoksa da alın gitsin.

ekstra olarak bu civarda symbol de önerebilirim. ama kafanızı bulandıracaksa hiç açıp bakmayın zira bu araba bence gayet yeterli.
  • golgi aygıtı  (07.04.21 13:32:16) 
Ben almazdım. En azından ilk tercihim olmazdı. Bu araç 50, 60bin olsa alınabilir derdim.

Ama aynı fiyata çok daha konforlu birkaç yıl daha eski ama daha kaliteli hissettirecek otomobiller bulmak mümkün.

Hyundai, honda, toyota, skoda, volkswagen, seat, kia, citroen vb gibi markaların giriş seviyesi 2010-2011 modellerine bakardım.

Elbette her aracın artısı eksisi vardır. Ama linea'ya gelmeden önce epey bir düşünürdüm diğer alternatiflerimi.

Bu arada linea'nın taksi çıkması olma ihtimali her zaman var dikkat etmek lazım.
  • anten  (07.04.21 14:50:49 ~ 14:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.