[]

Uykuya dalis tavsiyesi

Yeterlilik sinavlarim var ve stresten uyuyamiyorum. Agri kesici, kas gevsetici, bazen uyku hapi ile gevsiyorum, gozlerim kapaniyor ama bir turlu uykuya dalamiyorum ya! Kafayi yiycem! Allah askina bi cozumu olan var mi?

Lutfen bilgisayar/cep telefonu kullanmayi 1 saat once birak, bitki caylari vs ic tavsiyeleri vermeyin :) Soyle diyim 300mglik uyku hapina kadar ciktim, o bile bana misin demiyor. Bunu baz alarak tavsiyelere acigim :)


 
@eileengray melatonin bana cok hafif geliyor :)


  • warmy  (07.04.21 02:47:00) 
Bak şimdi yarın bir sınavın var. Kabul. Çok çalıştın veya az çalıştın, kabul. Sonuç şöyle veya böyle olacak. Kabul. Hepsi kabul. Şu an olması gereken ne? Uyumak. Kafayı düzenliyoruz.

Şimdi kafayı yönlendirelim. Perdelerin sıkıca örtülü olsun içeri ışık girmesin. Git çişini yap gelirken de gözlerine ensene su sür. Yatınca en rahat olduğun hale gel, gözlerini kapa, deriiiiin bir nefes al ve vücudundaki kasları gevşet. Sonra doğal nefesine geri dön ve nefes alıp verirken çıkan sesleri dinle, nefes sesine odaklan. Hatta hayal kurmayı seviyorsan bir sebepten çok derin uyuyormuşsun gibi numara yap. İnan ki uykuya dalarsın emin ol. İstersen önce koyu bir ayran da içebilirsin güzel gevşetir.
  • 1bir1bir1  (07.04.21 02:53:44) 
Ben uzun yolda otobüs koltuğunda dalmaya çalıştığımı düşünüyorum. Arkalardaymışım, dolayısıyla motor sesi, dizel yakıt kokusu derken o şartlarda uyumaya çalışırken pat diye yolculuğun bitip eve geldiğimi düşününce yatak yumuşacık, 10 kat daha konforlu, vücut sereserpe pozisyonda olduğu için anında sızıyorum, hiç şaşmadı. Kulaklıkla şöyle bi yardım da alınabilir.


  • onemoremile  (07.04.21 08:30:32) 
  • onemoremile  (07.04.21 08:31:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.