[]

Kedi buzdolabına işedi

Buzdolabının arkasına girdi ve işedi. Foto ekte. Yavru kedi.

1- çıkmıyor ne yapayım?

2- buzdolabını ne yapayım?

ibb.co

edit: çıktı :) şimdi de çizmemin içine saklandı ama ordan çıkmasına gerek yok şapşik ya.

 
Buzdolabının içine işemediyse sorun yok.

Kedi oradan çıkar merak etme, ama çıkınca veterinere götür belki hastadır.
  • 1bir1bir1  (06.04.21 23:30:00) 
Önüne yaş mama koy, belki gelir. Bence şimdilik zorla çıkarmaya çalışma. Muhtemelen strese girmiş. Çişi de su ve bezle bol bol silersen geçer.
Edit: kediyi zorlamadan çişi bez ile silmeye çalış. Elektrik ile temas etmesin.

  • prole  (06.04.21 23:31:27 ~ 23:33:56) 
İçine işedi o fotoda bulunduğu yere. 2 aylık.
Bugün evdeki ilk günü:)

  • kaptan maydanoz  (06.04.21 23:32:04 ~ 23:32:53) 
Of müthiş korkuyor. Annesinden ayırıp mı verdiler yoksa...

Sesini ince ve çok tatlı bir ses tonu yaparak sevgi sözleri söyle, bol bol konuş onunla. Kediler ince seslere daha çok dikkat ederler, daha iyi anlarlar. Ben hasta kedimi öyle öyle ölümün pençesinden almıştım. Sen de ona bütün sevginle bütün inancınla ve sevimliliğinle konuş. Çıktığı zaman kirli pis vs diye tiksinti duymadan eski püskü bişeyle kucağına al sev, yıkarsın muhtemelen ama başka hiçbir zaman yıkama lütfen. Bütün bunları o tatlı sesle, sevgi sözleriyle ve inançla yap olur mu, annesi sanacaktır seni güvenecektir. Ama biraz uğraştırabilir çünkü bir kedi değilsin. Vazgeçme sabitkadem ol hallolacak merak etme.
  • 1bir1bir1  (06.04.21 23:38:28) 
@1bir1bir1 evet annesinden ayrıldı ama annesi de bırakmıştı artık zaten:/ dramatik bir olay yok yani :(

Ama çok korktuğunu tahmin edebiliyorum. Pis demem zaten şu an kendisine aşık olmuş olabilirim :')
  • kaptan maydanoz  (06.04.21 23:42:26) 
Sinirlerim bosaldi :)) Tekirlere has mi acaba korkunca bi yere kisilip orda sabaha kadar kalabiliyorlar.

Yas mama koyun, birakin o kendini guvende hissedince cikiyor. Bizimki bi defa sitenin havuzunun uzerindeki koprunun altina girmisti, disi tekir. Sabah 4e kadar yas mamayla sogukta ciksin diye beklemistim. sonra cikti :)
  • e mice  (06.04.21 23:48:48) 
elleme çıkar o.
yaş mama iyi fikir.
alışır yavaş yavaş.
  • alt4y  (06.04.21 23:49:01) 
çıkaracağın hiçbir ses kedinin seni annesi sanmasını sağlamaz notunu düşmeden edemedim.

senden kaçıp oraya girdiyse sen oradayken çıkmayacaktır, başında bekleme. yaş mama yoksa süt koy, ona gelir. evet sağlıklı değil yavru kediye inek sütü vermek ama çıkması için kullanabilirsin bi seferlik. bi de dolabın orasına nasıl girdi kısmı var, bi daha girmemesi için gerekli önlemi alacaksındır zaten.
  • Jux  (06.04.21 23:50:15) 
@jux

Sütün yarı yarıya sulandırılmış olması gerektiğini söylemen gerekir, zira süt kedilere sek halde verilmez bağırsaklarını hasta eder.

Ayrıca yılların (belki 32 yıl) kedi manyağı ve son kedisiyle buluşalı 5.5 yıl olmuş bir kedi annesi olarak ince tatlı bir sesle söylenecek güzel sevgi sözlerinin sadece kedileri değil köpekleri de çok rahatlattığını, savaş değil barış ortamı olduğunu düşündüklerini gözümle gördüm görüyorum yaşıyorum. En tepkili en korkak kedi bile benim elimde yumuşar rahatlar. Bildiğim bir şey var yani, saçma sapan notlar düşmene gerek yok. Eksik tavsiye verme yeter.
  • 1bir1bir1  (07.04.21 01:26:02) 
2- elektriğini kes. Karbonat serp. bir süre dursun sonra spreyle sirke püskürt bekle ve sil koku geçene kadar işlemi tekrar et et.


  • emininsel  (07.04.21 12:04:29 ~ 12:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.