[]

Ucak yerine arabayi tercih etmek

Merhaba. İş seyahati nedeniyle yaklaşık 750 km uzakta bir şehre gitmeliyim. Covidden korkan biriyim. Bu nedenle ucakla değil arabamla gitmek istiyorum.( Ucak da olsa araba da olsa masrafları şirket karşılıyor.)

Sizce saçmalıyor muyum?


 
ben olsam uçağı tercih ederdim.

tüm önlemleri aldıktan sonra(çift maske, dezenfektan, mesafe...vb) oluşacak maksimum risk, tek başına 750km'lik uzun yolda oluşabilecek risklerden azdır. zaman ve yorgunluk kısmından bahsetmiyorum bile.
  • sinek kral  (06.04.21 18:57:34 ~ 18:57:47) 
Bence evet. Ama ödün koparak uçağa binip acaba virüs kaptım mı diye kafayı yiyeceğine arabayla git tabi. Saçmalıyor olduğuna ihtimal vermen olumlu bu arada.


  • pati  (06.04.21 18:58:14) 
Evet.


  • himmet dayi  (06.04.21 19:36:45) 
valla 3. dalganin ortasinda ben olsam arabayla yavas yavas gider gelirim.


  • cooperr  (06.04.21 20:12:40) 
kisiden kisiye degisir. ben de ucak yerine arabayi tercih edenlerdenim.


  • rm  (06.04.21 20:17:02) 
750 km'yi dinlenme tesisine girmeden girecekseniz mantıklı olabilir. diğer her türlü uçak.


  • helenart  (06.04.21 21:10:31) 
1000 km için araba tercih ettim üstelik masraflarımı da herhangi biri karşılamadı.

zaman varsa araç+1
  • jamiro  (06.04.21 21:24:22) 
Ben kesinlikle katılıyorum sana covid öncesi sürekli iş seyahati yapan biri olarak. Masrafı önemli değil yeter ki o sıkış tıkış uçağa binmeyeyim.

Bu arada iş seyahati yapman da manasız şu anda ama sen bilirsin yine. Gidersin, gittiğin yerde kaparsan o 750 km dönüş arabayla nasıl olacak onu da düşünmen lazım.
  • roket adam  (06.04.21 22:50:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.