[]

Macbook İçin USB-C Multifonksiyonel Hub

Merhaba,

Macbook Air ya da Pro bilgisayarda kullandığınız ve memnun kaldığınız USB-C Hub var mı?

Biraz araştırınca birçok cihazda 2.4 GHz frekans oluşturması nedeniyle Macbook'ların Wi-Fi bağlantısında probleme yol açtığını gördüm.

Apple Store'da satılan 750 liralık ürün hiç fonksiyonel değil. Sadece HDMI ve USB-A bağlantısı var. Bu kadar para verilecekse en azından birden fazla USB-A ve Ethernet girişi de olsun isterim.

Kingston'ın Nucleum adında bir cihazı var. Bu fena değil gibi (yine pahalı gerçi) ama Wi-Fi bağlantı problemi yaşatır mı diye endişe ediyorum.

Varsa önerilerinizi alırım. Teşekkürler.

Not: USB-A sayısı 2 tane olabilir, sayısı çok önemli değil ama HDMI olması şart. Ethernet olmasa da olur. Eğer sadece USB-A ve HDMI olacaksa en azından Apple ürünü gibi 750 lira olmasın.

 
apple store's satılan ürünün 750 tl olmasının sebebi, sadece usb hub, çoklayıcı gibi bir cihaz olmaması. direkt aktif çalışan bir dönüştürücü bu, kablo çoklayıcı değil yani. bu satılan çin malı cihazlar usb hub mantığındaki çalışıyor.

benim gördüğüm belkin dışındaki tüm cihazlarda belirttiğin sıkıntılar yaşanıyor. belkin çok pahalı geldi o yüzden seve seve gidip apple'ın multiportlarını aldım sıfır sıkıntı yaşıyorum.
  • roket adam  (06.04.21 12:28:23 ~ 12:31:26) 
Bahsettiğim Kingston ürünü de çoklayıcı değil, o yüzden hub yazdım. 750'yi verelim çok dert değil de 1 USB, 1 HDMI da çok az.


  • himmet dayi  (06.04.21 12:34:16) 
ben m1 air'de sunu kullaniyorum. turkiye'de var midir bilmiyorum gerci ya, fikir vermesi acisindan koyayim.

www.amazon.fr
  • chezidek  (06.04.21 12:37:58) 
@chezidek

evet bu üründen var. Üstelik fiyatı da çok uygun. Herhangi bir wi-fi sorunu yaşamıyorsun değil mi? Ben de m1 air için alacağım.
  • himmet dayi  (06.04.21 12:43:29) 
yok abi, hic dikkatimi ceken bir sey olmadi. yalniz 2.4 ghz bir aga baglanmamis olabilirim, evdeki router'i 5'e ayarladim, okuldaki eduroam da 5 ise bilemiyorum.

ben de ethernet lazim olmaz diye bu modelden aldim. hem de renk ve yukseklik olarak da guzel uyuyor. simdiye kadar gayet memnunum. zaten 1 ay iade suren var, bir sans vermeye deger bence.
  • chezidek  (06.04.21 12:51:02) 
amazondan uni marka ya da ugreen marka tavsiye ederim.

uni aldim 10€ya, Hdmi, usb a, usbc var. 5€ya aldigimda tek usb a var. isinma vs yapmiyor.

Klavye, mouse, monitor takip sarj edebiliyorum iste :D
  • kuehles blondes  (06.04.21 19:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.