[]

Birkaç teknolojik alet soruyorum (hoparlör, şarj standı, klavye mouse)

masamdaki kablo dağınıklığını azaltmak niyetindeyim.
bunun için 1 adet kablosuz masaüstü hoparlörü almak istiyorum. (youtube videolarında gördüklerime baktım şoka girdim, 7000tl falanmış audioengine ürünleri) bu tarafta bütçem 1000-1500tl civarı olsun istiyorum max.

www.bossbilisim.com

şu ürünü buldum ama, bu masaüstü için uygun mudur değil midir bilemedim? veya siz ne önerirsiniz?

ardından da bir tane şarj standı almak istiyorum.
iphone 11, apple watch ve airpodsu direkt üstüne atayım ve şarj etsin istiyorum. ama kaç W olanlara bakmam gerek bilemedim.

www.amazon.com.tr

bunun gibi ürünler de var,

www.amazon.com.tr

bunun gibileri de var. ben birinci gibi olanı daha çok tercih ederim aslında, az yer kaplar vs. ama onda aynı anda üçünü şarj edebilir miyim? 10W yeterli olur mu? yoksa 2. deki gibi 15W bir şey mi bakmalıyım bilemedim.
(bunda bütçenin ucu açık, 200lükleri attım ama 400-500 falan da veririm)


bir de hiç fikrimin olmadığı bir kablosuz klavye-mouse seti bakıyorum. gamer işi değildaha kibar duran, magic keyboard vs. kafasında bir set bakıyorum. numpad'i olmasına çok gerek yok.

neler önerirsiniz bana?

 
ben cevre urunlerinde genelde logitech tercih ediyorum. hicbir urununden de pisman olmadim. bluetooth hoparlor Logitech z337, klavye mouse olarak da mx keys ve mx master 3 kullaniyorum. hepsi de sahane urunler ozellikle klavyeden cok memnunum. parmaklarim ustunde akiyor.

kablosuz sarj kullanmiyorum ama watt'i ne kadar yuksek olursa o kadar iyi. 10W cok az olur, ozellikle telefonunu cok yavas sarj eder. normal sarj aletleri 18W, hizli sarj aletleri 25W oluyor.
  • crucio  (06.04.21 10:07:51) 
www.hepsiburada.com

kablosuz şarj standı olarak en düzgün bunu buldum sanırım.

attığın hoparlörü de baya beğendim, eğer olumsuz bir durum yoksa alabilirim. bu hoparlörlerin boyutu nasıl acaba onu göremedim, keşke bilgisayar yanında fotoğraflamış olsalardı.

çok teşekkür ettim.
  • tchuck  (06.04.21 10:16:43) 
www.hepsiburada.com

biraz şuna döndüm hoparlörde. bütçemi de bi tık aşmış oldum aslında ama.
logitech'i de beğendim esasında, napsam bilemedim :)
  • tchuck  (06.04.21 12:30:28) 
iphone pro modelleri maximum 10w destekliyor, 11 7.5w olması lazım. airpods'u da eder ama saatin özel adaptörü lazım ya da ikincisi gibi bir arada olanlar ama pek verim alamadım onlardan ben.


  • passion rules the game  (06.04.21 14:00:12) 
www.hepsiburada.com

şunu aldım, bir bakacağım. memnun kalmazsam iade ederim diye düşnüüyorum.
şu masadaki kalabalıktan kurtulmam çok önemli ya
  • tchuck  (06.04.21 14:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.