[]

akp montrö ile niye oynuyor?

siyaseti yakın zamanlarda pek takip edemedim. bu montrö'dan çıkıyoruz muhabbeti nedir? montrö'yü fethedince elimize tam olarak ne geçecek?




 
  • neverletyougodown  (05.04.21 11:52:12 ~ 11:52:57) 
www.gazeteduvar.com.tr://t.co/JdHvM0a97H

Böyle ayrıntılı bir köşe yazısı var.

Tabi çok doğru yanlış diyemem ama eğey uğraşılmış bi yazı belli ki.
  • tessera  (05.04.21 12:01:54) 
Uluslararası sözleşmeler akp'nin diplomasi becerisinin çok ötesinde işler. akp ne istiyor'dan ziyade abd ne istiyor diye sormak lazım bence. akp'nin bu işteki tek çıkarı kanal istanbul'dan elde edilecek muhtemel rant, biden'ı mutlu edip koltuğunu bir süre daha altında tutmak gibi görünüyor.

normal şartlarda şu yazdıklarıma -miş eki getirir kıraathane siyaseti yapmazdım ama 15 temmuz sonrası akp iyice kabuğuna çekildi, ülkeyi bakkal hesabıyla yönetir hale geldi. bakkal hesabını ben de yapabildiğime göre ben niye fikir üretmeyeyim?
  • IncredibleMau  (05.04.21 12:36:50) 
amerikan uçak gemileri karadenize girebilsin diye.. muhtemelen anlaşmalar çoktan yapılmıştır. içeride saddamvari aşağılık bir diktatörlükle varlığını sağlama alma karşılığında amerikan/israil emperyalizminin planlarında truva atı görevi ve tsk nın taşeronlaştırılması.


  • ghostinthemech  (05.04.21 12:58:38 ~ 13:02:40) 
herkes abd istedi diye diyor. aksine rusya istedi diye oluyor.

dış politikada abd değil rusya tarafındayız. putin biden atışmasında bile putini destekledi erdoğan. türkiye çok uzun süredir (davostan bu yana) abd'den uzaklaşığ rusya'ya yakınlaştı. dış politika bu şekilde okunmuyorsa yanlış yapılıyor.

mevcut siyaset abd ve batının onaylayacağı bir şekil değil, bunu ancak rusya ve çin onaylar zaten yaşanan her olay bunun örneği.

keşke batı ile ittifakımızı bozmasak.
  • dafuq  (05.04.21 13:04:19) 
@dafuq youtu.be


  • neverletyougodown  (05.04.21 14:06:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.