[]

yemek takımı, yatak takımı, oturma grubu önerisi

Merhaba,

Yemek odası takımı, yatak odası takımı ve koltuk takımı bakıyorum. Kelebek, Doğtaş'ta çok dişe dokunur şeyler göremedik. Enza Home biraz daha iyi gibi, fakat ürün seçeneği çok geniş değil.

Yemek masasında en azından ahşap kaplama istiyoruz fakat bu firmalarda çok sınırlı sayıda var. Genelde PVC kaplama satılıyor.

Kelebek'te Martis koltuğunu beğendik fakat oturma yeri çok alçak. Boyum uzun olduğu için rahat edemeyebilirim gibi geliyor.

Başka hangi markaları önerirsiniz? Casa'ya bakayım dedim, 3'lü oturma koltuğu 12.5'tan başlıyor.

Edit : istanbul'dayım. Yanıt yazmama izin vermiyor duyuru :(

 
Ankara'daysanız Siteler'e gidin abi cidden, yarı fiyatına takımlar var.


  • Hallegadola  (05.04.21 10:58:25) 
turkiye'de mobilyacilik bence iyi durumda. marka yapmis seyler ile mobilyacilar sitelerindeki seyler arasinda ucurum fiyat farki olmasina ragmen ucurum kalite farki olmuyor. eger butceniz kisitliysa bu tarz mobilyacilarin toplandigi yerlere gidin. ama butce sikintisi yoksa premium marka bakmaya devam edin.


  • buenosdias  (05.04.21 11:01:08) 
hepsi için mudo.
zara home'a da bakın.
para azsa ikea.
  • rewlack  (05.04.21 11:01:41) 
enzadan koltuk ve salon takımı aldım, 1.5 yılda 3. değişti koltuklar, inanılmaz tüyleniyor. garantisi bittikten sonra 1 yıl daha kullanır değiştirirz gibi..

hangi marka olursa olsun beğendiğiniz modeli de mutlaka internette aratın, meğerse benim takımın kronik sorunuymuş, bakmamışım. modeller ile ilgili çok farklı bilgiler/şikayetler oluyor.
  • benaslinda  (05.04.21 11:26:35) 
entepe'de güzel modeller vardı. ama mobilya sitelerini bende öneririm. hepsi aynı modelleri copy-paste yapıyor genelde.


  • xrated  (05.04.21 11:37:41) 
Biz buradan almıştık. Modoko'da yerleri var:
classi.com.tr

  • SiyamkedisiZorro  (05.04.21 13:10:25) 
zett ve loda'dan memnun kalmıstık biz


  • delidiyorum  (05.04.21 13:10:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.