[]

bu kriterlere uyan yarış oyunu önerebilir misiniz? flatout gibi

flatout'u (ilk oyun) çooook severim ama maalesef kısa yapmışlar, hemen bitiyor.

kısaca flatout gibi bi şey arıyorum, genel olarak kriterlerim şöyle,

* çok yeni olmasın. bilgisayar kaldırmayabilir.

* sokak yarışı konseptini hiç sevmiyorum. asfalt yol olur ama trafik olmayacak. o yüzden nfs gibi süslü püslü bi şey olmasın. farklı zeminler (toprak, buz vs.) olursa daha güzel olur.

* çok karışık, fazla teknik bilgi gerektirmemesi daha iyi olur benim için. arabadan fazla anlamıyorum çünkü. f1 oyunlarını o yüzden pek oynayamıyorum mesela, vidasına kadar arabayı tasarlayacak bilgim olsa oto tamirci olurum zaten laptop başında yarış oyunu mu oynıcam.

bu kriterleri tamamen olmasa bile büyük ölçüde karşılayan oyun önerebilir misiniz acaba?

flatout'taki o özgürlük hissi çok hoşuma gidiyodu, mesela şu fotoğraf: i.ytimg.com

böyle doğa içinde, dağda bayırda fitu fitu yarışsak güzel olurdu.

 
senin aradigin dirt. sec birini oyna hocam


  • nibba  (04.04.21 20:40:40) 
grid 1 ve 2 olabilir. fizik ve hasar motoru güzeldir.


  • false pretension  (04.04.21 21:42:15) 
forza horizon 4... en özgür bu oyunda olursun. steamde 90 lira. istediğin her türlü araç var istediğin her türlü zemin var. yarış oyunlarının gtası gibi düşün.
denersin 2 saat boyunca sistemin kaldırmıyorsa iade edersin.
forza horizon 3 ve 2ye şans verebilirsin eğer sistem çok düşükse.
  • cassey  (04.04.21 22:24:05) 
test drive 2 unlimited, dirt serileri olabilir. dirt showdown diye öneriyim hatta direk. serideki en az teknik oyun muhtemelen. dirt rally'den uzak dur teknik istemiyorsan.

beamng var boşboş takılmalık ama sistem istiyor, forza da aynı şekilde, aslında senin için ideal ama sistemin nasıl bilmiyorum. kaldırıyorsa iyidir.
  • mirafiori  (04.04.21 22:36:27) 
bence tam karşılığı burnout
gerçek markalar olsun dersen grid olabilir.
dirt içinse seçmek gerek; çok farklılık var. dirt showdown ve dirt rally oynadım. dirt showdown gayet arcade, eğlendim. dirt rally ise simülasyon tadında, gerildim(bıraktım).
  • late viper  (04.04.21 22:38:46) 
Trafik olmayacak dediğiniz için Forza Horizon'ları eliyoruz sanırım. Aslında şu an en iyi casual oyunlar bu seride.

Test Drive Unlimited 1 ve 2 var. Gerçek anlamda bu dediğiniz özgürlük olayını onlar sunuyor.


Bir deeee..


Modern flatout var, Wreckfest adında:

store.steampowered.com

Game Pass'e de dahil sanırım bu.
  • aguen  (04.04.21 22:59:06) 
burnout senin ilacın.
trackmania da olabilir.

  • teritori  (05.04.21 10:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.