[]

türkçe sözlü bir şarkı

trt arşiv'de denk geldim. opera eğitimi almış bir sanatçı tarafından söylendiğini tahmin ediyorum. piyano eşliğinde söylüyordu. nakaratını ezberlemiştim o kadar, internete yazıp bulayım diye lakin ne yazık ki aklımdan uçmuş. aklımda sadece küçük bir kısım kaldı, şarkının bir yerinde "sen gelince ben gelince..." yahut "sen gelince ben gidince..." diyor. bu şarkıyı bulmak mümkün müdür?




 
Sen gelince- Işıl German olabilir mi ?

www.youtube.com
  • mey17  (04.04.21 19:49:10 ~ 19:57:58) 
@2 hayır ne yazık ki. belirtmeyi unutmuşum, kusura bakmayın. erkek vokal söylüyordu. ve şarkı için adında yer alacak kadar çok spesifik bir kısım değil zannımca sözünü ettiğim ki o yüzden bulamadım onu o kadar aramama rağmen. sadece içinde geçen bir dizeydi.

ek olarak video siyah beyazdı. halit kıvanç'ın sunduğu bir programdandı.
  • kendi yalnizliginda bogulan yazar  (04.04.21 19:57:44 ~ 19:58:54) 
www.youtube.com

Hocam dediğim şarkıyı burada 18:45'ten itibaren Şahin Gültekin yorumlamış. Piyano başında, Halit Kıvanç programı, siyah beyaz. Bu olabilir mi ? :)
  • mey17  (04.04.21 20:10:44 ~ 20:11:09) 
Evet, bu. Program da buydu. Çok teşekkür ederim gerçekten.


  • kendi yalnizliginda bogulan yazar  (04.04.21 20:29:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.