[]

point and click adventure oyunu önerisi

şalam şalom dostlar.
oynamadığım oyun kalmamış o yüzden aklınıza gelen her şeyi yazarsanız sevinirim.
hikayesi ve atmosferi iyi olsun yeter, pixel grafik bile olabilir. şöyle broken sword, monkey island havası versin de keyfimiza bakalım.


 
Ben Monkey Island, Broken Sword vb atmosferi için zaman zaman mobilde Tiny Room ve türevi oyunlardan oynuyorum.


  • msb  (04.04.21 15:53:00) 
Çok sevmiştim zamanında :)
en.wikipedia.org:_Objective_Uikokahonia

Bunun dışında aklıma gelenler; full throttle, sam & max, day of the tentacle, the dig, leisure suit larry, gabriel knight, grim fandango.
  • orient blue  (04.04.21 15:54:37) 
Machinarium


  • burka  (04.04.21 17:15:44) 
80'ler temalı güncel bir oyun.

Thimbleweed Park

Piksel grafik bile mi. Aşkolsun :D
  • hedep  (04.04.21 18:50:38) 
hepsini oynadım ya :d


  • inancsiz deve  (04.04.21 20:52:48) 
Listenin tamami eski oyunlar. Good old games tarzi sitelerden belki bulunabilirler.
The Black Mirror serisi. Biraz bug doludur ama cok keyiflidir.
The wolf among us.
Eskilerden Syberia.
Dracula 3 Path of the Dragon
Gabriel Knight serisi
  • mononoke  (05.04.21 08:36:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.