[]

Yataklı kanepe/divan önerisi

Merhaba, yakınlarım geldiğinde rahat kalabilsinler diye bir divan almak istiyorum. Küçük odada duracak. Fiyatları pahalı geldi biraz, kullandığınız beğendiğiniz bir model var mı? Şu ikea’nın hemnes güzel gibi, pek rahat değil bence uyuma açısından ama birkaç gün gelecek misafir idare edebilir ve en önemlisi de az yer kaplıyor. O divan yataksız haliyle 2000 lira, 2 yatağıyla 3000 lira oluyor. Bir an 700 liraya karyola 700’e de yatak alsam mı diye düşündüm de odayı misafir odasına da dönüştürmek istemiyorum.




 
Valla 4000 falan gozden cikarman lazim o da en az. Seray mobilya iyidir bu konularda fiyatina gore.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.04.21 14:10:19) 
Daha yeni ikea hemnes malfors divan aldim: www.ikea.com.tr

Acilinca 2 kisilik yatak oluyor ve alanlar memnun. Ben letgo’dan 1700’e aldim, ikea yerine letgo kovalayin bence
  • bradshaw  (04.04.21 14:27:57) 
hemnes'e kaliteli yatak alırsanız daha rahat olur.
ektrop'un açılır yataklı modelleri vardı eskiden artık üretmiyorlar. ama başka modellerinde içinden yatak çıkan mekanizmalı kanepeleri var bu dediğime benzeyen onlardan alın.
ayrıca 2. el almayacaksanız 4kdan aşağı böyle bişey alamazsınız. şişme yatak alın.
  • rewlack  (04.04.21 15:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.