[]

Covid testi negatif çıkınca da hemen belli oluyor mu?

Bugün 2'de eve gelip test yaptı filyasyon ekibi, pozitifler 3-4 saat içinde belli oluyor anladığım kadarıyla. Şu saate kadar pozitif diye aranmadım, e-nabızda da sonuç yok. Bitek pozitif olunca mı hemen arayıp sisteme giriyorlar? Negatifse salla sonra gireriz mi oluyor?




 
Ben test verdiğimde 12 saat sonra sonuç çıkar demişlerdi. 14 saat kaar sonra aranmıştım, pozitifti. 3-4 saat çok iyiymiş.


  • 1bir1bir1  (03.04.21 21:05:56) 
@1bir1bir1, 3 kişi biliyorum 3-4 sonra aranıp pozitif olduğu bildirilen. Hepsine de aynı gün ilaç geldi. Bölgeye ve yoğunluğuna göre değişiyor olabilir belki.


  • Jux  (03.04.21 21:09:54) 
aralık ayında babamın testi tam 1 gün sonra çıktı, pozitif olarak. sanırım hastanenin, laboratuvarın yoğunluğuna göre değişiyor. veya e-nabızla ilgili bir durum. e-nabızda bi süre sonra test görünüyor boş olarak, bir süre sonra da sonuç çıkıyor. yani yarın 2 civarında sonuç çıkmış olur muhtemelen. telefona mesaj da geliyor. sonrasında da arıyorlar zaten 2-3 saat içinde.


  • nathanieltroy  (03.04.21 21:13:45) 
ben de covid pozitif olanlardanım. yaklaşık on saat sonra arayıp pozitif olduğumu söylemişlerdi. aynı evde yaşayan kardeşim de benden dört gün sonra yaptırdı, o da negatifti o da yaklaşık on iki saatte öğrendi sonucunu.


  • a perfect lie  (03.04.21 22:01:42) 
Biz dun gece 12 gibi yaptirdik, bugun 3 gibi ogrendik, negatif ikimizin de. Ama ozelde yapildi, belki etkiler cikis suresini


  • balpolen  (03.04.21 22:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.