[]

Mercedes yerine BMW tercihi hk

İkisi de 2016 model olmak kaydıyla daha sportif görünüm sebebiyle BMW tercih etsem bizi arizalariyla üzer mi?

Mercedes in yeni modelleri hakkında hiç fikrim yok lakin 10-15 yasindakileri hala arızasız sarf malzeme degisimleriyle km çevirmeye devam ediyorlar. BMW için durum ise epey farklı.

BMW 3 vs Mercedes C arasında kaldım, yorumlarınızı bekliyorum.

 
arıza konusu bana biraz şans gibi geliyor. bu konuda kaygılıysanız borusan bayilerinde kendilerinin garanti verdikleri kullanılmış bmw'ler oluyor (tabi garanti işleri muamma olabilir). muhtemelen mercedesin de benzer satışları oluyordur. buralardan almayı düşünebilirsiniz.

bununla birlikte arabayı hor kullanmada bmw'ciler bir tık daha öndeler gibi, hele ki 3 serisi. tüm dünyada böyle ki meşhur drive like an ***hole karikatürünü görmüşsünüzdür. yani ikinci el bmw, hele böyle 4-5 yaşında muhtemelen 100bini devirmiş arabalar biraz riskli olabilir, tedbirli olmak lazım.

mercedes hiç kullanamdım, bmw kullanıcısıyım ve memnunum. ancak ikinci el bmw alacak olsam iyi tanıdığım birinden alırdım diye düşünüyorum.

siz de araştırmışsınızdır, toplumdaki genel kanaat sürüş zevkinde 3 serisi, konforda C sınıfı önde şeklinde.
  • panamera  (03.04.21 22:02:08) 
Mercedes C kasa, bildiğiniz Mercedes için giriş seviyesi bir model serisi. 2008 model E kasası arkadaşımda var. Bakımları pahalı evet ama çok uzun ömürlüler. 200k km'ler çok normal bu kalitede bir otomobil için.

Bmw 3 tarafında ise bildiğiniz giriş seviyesi aracı o da ama şöyle birşey var Mercedes'teki karşılığı A180 serisi. BMW 3 alacaksanız motor olayına dikkat edin yoksa gerçekten sizi yorabilir.

Bir ara BMW 3 serisi benim de hoşuma gitmişti ve inceleme-araştırma yapmıştım. BMW 3 serisi kullanıcısı genelde genç insanlar olduğundan hor kullanım beklemek olağan ancak Mercedes tarafında C serisi aile binek aracı gibi daha düzgün olması muhtemel ayrıca konfor olarak da ön planda.

Yıl belirtmediğiniz için modeller ve sorunlar üzerine de ayrıca araştırma yapılabilir diye düşünüyorum.

@panamera +1 diyorum çünkü bende mercedes alacaksam koluman'ı arar önerdikleri ekspertiz + Tarcanlar'da, BMW için ise Borusan bayilerine de geçmişteki olaylar sebebiyle pek güvenemiyor insanlar ama Borusan ve Tarcanlar'da airbag testi dahil baktırırdım.

Zaten bu seviyede bir araç alacaksanız mutlaka detay eksper baktırın. Aldıktan sonra da rutin bakımı yetkili serviste yapılmamışsa yaptırın. sonra daha çok uğraşmamanız adına. yine lastik ve rot-balans'ta baktırın. fiyatlar şu an uygun.

kişisel olarak, başta çok girmek istemedim ancak piyasada bence Mercedes tek olmasına rağmen, diğer markalar arasındaki ilk rakibi BMW olduğu için kıyaslıyorlar. Sadece B serisi Mercedes'ler için bunu söyleyemezdim şekil olarak o da. Ama C serisi'nden daha iyi bir araç varsa E serisi yine bir Mercedes yada M5 BMW olabilir bu da. Dolayısıyla benim gözümden soru ".... ve Mercedes C arasında kaldım" şeklinde.

Hayırlısı olsun.
  • baldan kaymak  (03.04.21 23:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.