[]

Göz kayması hk.

Merhabalar,

2-3 yıl önce doktora gittiğimde hafifte olsa göz kayması var demişti. Sonra çocukluğu hatırlıyorum merdivenlere bakarak hızlıca inersem hep düşüyordum yada kitap okurken iç içe girmeler, satır atlamalar çok oluyordu.
Şuan ise yan yana aynı rakamlardan kaç tane var çok zor sayıyorum tek gözümü mutlaka kısıyorum yada ekrandaki ufacık saate bakarken yada bankalardan gelen şifrelere bakarken mutlaka bi gözümü kısıyorum. Son samanlarda çok fazla rahatsız etmeye başladı. Yada bir şey okurken çok yakın baktığımı sonradan farkediyorum, ve iç içe giriyor yazılar eğer çok yaklaştırırsam. Acaba bunlar göz kayması ile ilgili midir, daha da ilerlemiş midir? Gözlükle mi düzelir? Şu kalem egzersizini de pek yapamıyorum.

Teşekkürler

 
Çift görme olabilir mi? O da göz kaymasıyla ilişkili olabiliyormuş. Göz kayması ameliyat ile düzeltilebiliyor. Tavsiyem devlet hastanesine değil, üniversite hastanesine gidin. İmkânınız varsa öğretim üyesine muayene olun. Not: Doktor değilim.


  • dissendium  (03.04.21 00:07:20) 
Bunu en iyi göz doktoru bilir.


  • sta  (03.04.21 00:08:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.