[]

Mahkemeyi mahkemeye verebiliyor muyuz?

Engelli araç alımına başvurduk 2 ay önce. 2 aydır süründürüyorlar yok polis geliyor yok şuyunu inceliycez yok buyunu derken (millet 2-3 haftada alıyor) biz hala sonuç bekliyoruz.

Karakola yazı gidiyor inceleyin diye karakolu arayana kadar çıkıp bakmadılar bile. "Aaa evrak gelmiş" oldular.

Marka - Model olarak başvurduk. Ve 2 aydır bizi beklettikleri için o marka - model artık engelli araç alım limitlerini aştı yeni fiyat güncellemeleriyle.

Yani "tamam alabilirsiniz" deseler bile dalga geçer gibi bir cevap olacak çünkü aslında alamıyoruz.

Bu durumda yapabileceğimiz bir şey var mı?

Tekrar başka bir model için başvursak.. 2 ay da onun için bekle, sonra onun fiyatı da artsın onu da alamayalım sonsuz döngüye girelim anasını satayım aklımı oynatıcam ya!

 
Mesela davalarda uzman raporları istenir duruma göre, her bir durum için ayrı süreçler silsilesi işler ve bu süreçler için belirlenmiş itiraz tarihleri, cevap tarihleri, uzman görüşü bildirme süresi, gerekçeli karar açıklanma süresi falan filan... Bunlarda verilen sürenin sonuna kadar kullanan çalışanlara da denk gelebilirsiniz, anında bitirene de.

Mesela bir davam vardı, küçük bir şehirde yaşadığım için devlet dairelerindeki yoğunluk daha azdı ve beklenenden çok daha kısa sürede sonuçlandı.

Eğer bu silsileler içinde kimse kendisine verilen süreyi aşmadıysa yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
  • armagan abanuz  (02.04.21 23:37:18) 
Cimere yazarsanız tutuşmazlar. Hiçbir yaptırımı yok hocam.


  • dre mithatoğlu  (03.04.21 00:31:52) 
cimer'e yazin. bal gibi de yaptirimi var. sikayetler tepeden asagi gittigi icin kimse sumenalti edemiyor. telefonu yuzume kapattigi icin 155'deki polis memurunu sikayet etmistim. savcilik dava acmisti o memura.


  • buenosdias  (03.04.21 13:41:41 ~ 13:42:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.