[]

ssd'me uygun bilgisayar bulmak

Selam, bir ümit acaba olur mu diye aldığım ssd, elimdeki o şerefsiz oğlu şerefsizlerin üretip sattığı dandikler dandiği hometech bilgisayar görünümlü oyuncağa olmadı. Evet çok öfkeliyim. Yeni bilgisayarı bu ssd'ye göre almak isterim açıkçası. M.2 sata nvme ibareleri olan bir ssd. Bilgisayarların hangi bilgisine bakmam lazım uygun bilgisayar bulmak için?




 
ssd olmadı derken? standart harddiski varsa ssd de olması gerekiyor? sadece sata girişli ssd almanız gerekiyor. ben mi bir şeyleri kaçırıyorum? hometech her ne ise bilmediğim bir özelliği mi var acaba?


  • syozkn  (02.04.21 20:54:09) 
Çevirici adaptörler var. Sırf ssd olmadı diye yeni laptop alacaksan eğer adaptör sorunu çözebilir. Marka modeli bilsek aslında ne tür bi ssd uyumlu olur söylerdik. Ya da şu an elinde olan da uyumludur belki


  • IncredibleMau  (02.04.21 22:28:24) 
Hometech Alfa 700C

İnternette bu marka hakkında çok fazla şikayet ve olumsuz yorum var. Ama hiç öyle bişey yokmuş gibi üretip üretip satmaya devam ediyor şerefsizler. Hâlâ 32 gb dahili hafızalı cihaz üretiyolar. Şerefsiz oğlu şerefsizler.
  • 1bir1bir1  (03.04.21 08:01:25) 
M.2 sata desteği demiş. Açtım yuvasının kapağını baktım, sağ konumlu tek çentikli nvme yuvası. Ona göre aldım. Bu satın alıp denediğim 2. ssd. Habire bilgisayarcıya götüremem çünkü hem tanıdık yok hem merkeze çok uzaktayım. Bu markanın sahibi de ceo'su da(??!!???) Şerefsizdir.


  • 1bir1bir1  (03.04.21 08:04:00) 
Sata diyor. Satalara bakıyorum 2 çentikli. Benim cihazda ise sağ konumlu tek çentik var. Ne düşüneyim ki?


  • 1bir1bir1  (03.04.21 08:27:00) 
Takamadım ki. Takabilseydim çalışmadı derdim. Takamadım. Yuva var gibi görünüyor ama yok. Girilmiyor içine.

Bir de, hem buradan hem sözlükten birinin güya yardımını almıştım onun bilinçli yanlış yönlendirmesine maruz kaldım sanırım. Hayata ödesin bana olan doğruluk borcunu.
  • 1bir1bir1  (03.04.21 09:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.