[]

instagram'da takip etmediğim kişileri görüyorum

merhaba. insta'da takip etmediğim kişileri takip ettiğimi görüyorum. harici uygulama kullanmışlığım yok. instagram kullanarak girdiğim bir site falan da yok. şifremi de düzenli değiştiririm. giriş geçmişinde de şüpheli bir giriş göremedim. neden böyle oluyor sizce?

birileri takipçi satın alıyor belli ama ben ne alaka yani anlamadım. çok huylandırıyor beni böyle şeyler.


 
Sanirim hesaplari satiyorlar. El degistiriyor.


  • brkylmz  (02.04.21 21:22:32) 
@brkylmz nasıl yani? Benim hesabımı mı


  • Vse budet horosho  (02.04.21 21:32:29) 
Rastgele takipçi satın alıyorlar işte


  • suicides underground  (02.04.21 22:07:40) 
benim başıma da geliyor bu. paranoyak etti beni. takip etmediğim bir hesap bi bakıyorum ana sayfama düşmüş nedir ne değildir diye hesabına bakıyorum takip etmişim. şifremi değiştiriyorum, giriş yaptığım cihazlara falan bakıyorum, her şey normal. acaba dedim keşfette gezerken yanlışlıkla mı takip ediyorum ama pek ihtimal vermiyorum çünkü keşfette gezerken takiplemek öyle pek farkına varmadan yapabileceğin bir şey değil.

@burakın dediği de olabilir aslında, yani takip ettiğin bir sayfanın sahibi kendi hesabını başkasına satıyor. senin anasayfaya yeni post sahibi gönderi paylaşınca kim bu diyorsun. ama benim durumumda takip ettiğim kişi sayısı da artmış oluyor. var bi haltlar, çözemedim.
  • olutaklidi  (02.04.21 22:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.