[]

Bulaşık makinesi seçmek

çatal bıçak yerleştirme kısmı en üstte üçüncü çekmece olan bulaşık makinaları çıkmış
encrypted-tbn0.gstatic.com
encrypted-tbn0.gstatic.com

Alıştığımız tip çatal bıçak sepetini alıp mutfak çekmecesine yerleştirmek bana daha pratik görünüyor

Yeni tip çekmeceli bulaşık makinası kullanan varsa bunun artılarını eksilerini yazabilir mi ?

 
yakın zamanda bulaşık makinesi aldım ama eski iki çekmeceli olandan aldım. bana söylenen şu oldu bu üç çekmecelilerle ilgili, dizmesi çok zaman alıyormuş ve bu açıdan çok zor kullanımı var dediler. yeri de kısıtladığını söylemişlerdi.


  • serbest gezen koala  (02.04.21 20:26:34) 
www.arcelik.com.tr

şundan aldım ailemin evine.

2750'ye kadar düşürdüm fiyatı pazarlıkla.

ultra hijyen olayı şu, bir hazne var içine çamaşır suyu koyup arada bir sanite edebiliyorsunuz bulaşıkları.

arada bir makinanın kendisini temizlemek için de iyi olur diye düşündük. koku falan olursa. ki bir süre sonra oluyor malum illaki.

bunda da üstte minik bir çatal bıçak haznesi var. normal hazne de var.
  • jamiro  (02.04.21 20:30:02 ~ 20:30:54) 
ablamınki üsy çekmeceli, çatalı kaşığı vs. tek tek dizmek gerekiyor. aslında çok zahmetli değil ama sepet kadar pratik de değil.


  • rose parks  (02.04.21 20:35:54) 
Üstte çekmecesi olanlar insana bıkkınlık veriyormuş zamanla sepetli daha yaygın kullanılıyor.

Bir de program sayısı arttıkça fiyatı artıyor ama ekstra gelen programlar çok da elzem şeyler değil ona dikkat edin, satış danışmanına sorun. Ek olarak gelen bi program gümüş takımlar ve kristaller için olabiliyor mesela bunu kullanırım demezseniz boşuna para vermiş olursunuz.
  • nickimin hakkini veremedim  (02.04.21 20:45:17) 
Benimki de arçelik hem sepet var hem de üst çekmecesi var, ama hep amacı dışında kullandım o üst çekmeceyi sepete çatal bıçakları koyduğumda üst rafa çay tabaklarını felan koyuyorum alt rafada bardak daha çok sığdırıyorum yada sepeti kullanmazsam bu sefer en altta daha çok tencere konulabiliyor o yüzden de büyük rahatlık aslında


  • esinikaybetmiscorap.  (02.04.21 20:56:50) 
Şu yukarı dizmeliden kullanıyorum. Alt kısım sepet olmadığı için daha geniş. Bence sepetten daha rahat. Dizmesi dert değil çünkü bir seferde 30 tane çatal kaşık kirletmiyorsun. Yavaş yavaş diziyorsun. Temizleri almak da kolay. Bir seferde tüm catallari, sonra kaşıkları alıp cekmeceye koyuyorum.


  • prole  (02.04.21 22:11:04) 
7 senedir üstten çekmeceli kullanıyoruz. Sepetliden çok daha geniş ve daha kullanışlı.


  • sta  (03.04.21 00:24:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.