[]

Siz olsanız korona testi yaptırır mıydınız?

Dün hava baya soğuktu ve rüzgarliydi. Yarım saat o durumda beklemek zorunda kaldım. Ardından boğazımda bir gıcık başladı. Bugün de çok hafif baş ağrısı vardı sabah, şimdi ise baş ağrısı arttı ve ateş ve biraz halsizlik de var. Artı biraz öksürük.

Soğuk aldığımdan eminim ama belirtiler covid ile de ortusunce tedirgin oldum biraz. Herkesin fikri farklıdır ama siz olsanız test yaptırmaya gerek duyar mıydınız?


 
hayır.
yine de korona şüphem varsa kendimi izole edip belirtilerin gidişatını izlerdim.

  • pati  (02.04.21 20:14:26) 
Hayır, zira korona yokken de soğuk rüzgarda yarım saat beklemek hasta eder zaten insanı. Çok normal. Durduk yere beynini deldirme. @pati doğru söylemiş.


  • 1bir1bir1  (02.04.21 20:37:37) 
muhtemelen usuttun, bugun de dinle kendini, istirahat et, ihlamur, sicak corba falan icip guclenmeye bak, yarin da kendini iyi hissetmezsen git testini yaptir. gecmis olsun


  • exlibris  (02.04.21 20:43:35) 
covid olmuşsun ztn. tüm belirtiler covid.


  • alt4y  (02.04.21 21:34:49) 
Kesinlikle yaptırırdım. Pozitifse ciğerlere inmeden ilaca başlamak çok işinize yarar. Bu kadar yaygınken pozitif çıkması da sürpriz olmaz. Negatifse zaten sorun yok.


  • imnotsureabout  (02.04.21 21:47:35) 
3-5 gün önce supheli olabilecek bir temasın var mı onu sorgula bence. Dün aksam üşütüp bu sabah covit olunmaz, kulucka evresi vs var


  • primetime  (02.04.21 22:28:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.