[]

Kredi borcu kredi kartı ile ödenir mi?

Çektiğim kredinin borç taksidi geliyor ama nakit para yok. Kredi kartı ile ödeyebilir miyim?




 
aynı bankanın kredi kartıysa ödenebiliyordur belki.
ödenemiyorsa bile, kredi kartınızdan nakit avans çekebilirsiniz.

  • blatta hiberna  (02.04.21 15:53:45 ~ 15:54:12) 
Aynı kart ama nakit avans istemiyorum faiz olduğu için. Net olarak bilirsem nakit parayı belki kullanmayıp bunun için bekletebilirim.


  • havadakarada  (02.04.21 15:55:30) 
kredi kartına tanımlanamayabilir ama bunun önüne geçmek için + para gibi, nakit avans gibi hesaplar var. hesabınızda olmayan ama adınıza tanımlı hazır kredi gibi düşünün. örneğin 2000 lira nakit avans hesabınız var. o hazır bekliyor. günü geldiğinde hesabınızda para yoksa ya da kredi taksiti yatırılmadıysa o paradan çekiyor. elbette günlük faiz işliyor ama kredi taksidinin aksamaması açısından faydalı bir önlem.


  • draconas  (02.04.21 16:27:37) 
ödenebilse bile %99 nakit avans çekmiş gibi işlem görecektir. Kredi kartını nakite çevirmek için kart ile altın alıp satmak daha karlı olabilir.


  • inheritance  (02.04.21 16:30:10) 
nakit avansı taksitsiz çekerseniz faiz ödenmiyor.
ya da çok çok az bir faiz ödeniyor.

ya da draconas'ın dediği gibi esnek hesap başvurusunda bulunun.
onların faizi çok daha uygun.
  • blatta hiberna  (02.04.21 16:30:38) 
Banka ile görüştüm. Dediğiniz gibi kredi kartı ödemesi olarak mümkün değilmiş. Nakit avans üzerinden mümkünmüş.


  • havadakarada  (02.04.21 16:52:14) 
blatta hibernia + esnek hesap.


  • tunaktunaktun  (03.04.21 07:44:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.