[]

airpods pro vs airpods 2

çokça karşılaştırma var internette ama birde burada kullananların görüşlerini almak istedim.

macbook ve iphone kullanıyorum. şu anda eski iphone kulaklığını kullanıyorum. kabloyu her seferinde takıp çıkarma durumu, kablo kalabalığı pek hoşuma gitmiyor. daha çok pc başında müzik dinlerken kullanıyorum, ara ara dışarıya yürüyüşe de çıkarım. sizce hangisini almak mantıklı? artıları, eksileri nelerdir sizce?

piyasada çokça çakması olduğu için güvenilir bi yerden almak istiyorum. ikisi arasında 570 tl var. siz olsanız hangisini alırsınız?

airpods 2'yi en uygun troye'da 1279 tl'ye buldum.
www.troyestore.com

airpods pro'yu ise en uygun 1849 tl'ye buldum.
gurgencler.com.tr

 
Yaklaşık bir buçuk senedir AirPods 2 kullanıyorum. Ses kalitesinden pek memnun değilim ama beni idare ediyor. AirPods Pro'nun dış ses almama gibi bir özelliği var. Kullananlar daha sağlıklı bilgi verecektir.


  • ultranil07  (01.04.21 16:16:03) 
airpods 2 kullanıyorum, kulağımın içine tam girmediğinden eğilirken yada çok hareketli olduğum zamanlarda düşüyor. onun için silikon bir ek aldım.

koşuda veya yürüyüşte müzik dinliyorum, gayet iyi bence. telefon konuşmasında sıkıntı olmuyor. çok rüzgarlı ortamda dış sesi karşıya verebiliyor.

airpods pro şekil itibariyle silikon ek ihtiyacı olmadan kullanılabilir. Dış ses almama özelliği sahip olduğum Beats kulaklıkta var ancak bir süre sonra normal ses duymak istiyorsun, sesi kesmek için aynı frekansta dip ses veriyor.
  • Northern Mariner  (01.04.21 16:22:58) 
Hocam anladığım sen iş görsün düşüncesi ile alıyorsun. Öyle sesi kessin, müzik keyfimi üçe beşe katlasın gibi bir derdin yok. Ben airpods 2 kullanıyorum. Tıpkı senin gibi, ofiste/sporda vs. gayet güzel, pratik. Seni de bu zaviyeden mutlu edecektir.


  • giovanne  (01.04.21 16:23:20) 
pro herkese göre değil, belki sevmeyebilirsin kulak içi olduğu için. bence pro olmayanın formu daha iyi. pro tam izole ediyor insanı ortamdan.


  • roket adam  (01.04.21 17:14:40) 
bence airpods 2, yani kulakiçi kulakllık sevmiyorum ben tek sebebi o, kulağım falan terliyor.

ek olarak çevremde 3-4 kişide airpods 2 var ve kulaktan düşüyor tam oturmuyor, biraz şans işi ( kulak yapısına bağlı ) 2 senedir kullanıyorum spor, koşu, dışarıda istisnasız her yerde zorlamanın dibini yapmışımdır bırak kulaktan düşmeyi oynamadı bile, şans işi o yüzden. benimki bozulsa yine airpods 2 alırım yetiyor bana.
  • garavel  (01.04.21 18:25:29) 
Şekli itibariyle ben de 2'yi seviyorum. Uzun zamandır 2 kullanıyorum. Benim kulaklarım 2 için biçilmiş kaftan. Hiç düşme ya da gevşeme olmuyor.

Negatif özellik olarak söyleyebileceğim tek şey dışarıdan çok gürültü alması. Pro ile kıyaslamadım, pro kullanmadım hiç (kulak içine giren silikon kulaklık tipini hiç sevmiyorum) ama örneğin metroda müzik dinlerken metronun sesini duyuyorsunuz. Müzik dinlerken beni rahatsız ediyor bu. Over-ear kulaklıkları tercih ederim ama onlar da her yere taşınmıyor haliyle.
  • himmet dayi  (01.04.21 18:30:55) 
ikisi de iyidir ama sana tercihinde etkili olabilecek bazi seyler soyleyebilirim.

* Airpods pro kulak ici, silikon ucu var. kulakici herkes sevmez. otekini de herkes sevmeyebilir. tarafini sec.
* Airpods pro'nun tiklatma olayini sevmedim. cimcirmek gerekiyor durdurma vb icin. oysa onceki Airpods'ta parmakla tap tap yapiyosun ve de gayet iyi calisiyor.
* Airpods pro'da gurultu engelleme var (tercihen kapatilabiliyor tabii ki) ve iyi calisiyor.
* Airpods Pro kutusu temassiz sarj olabiliyor. (oteki de olabiliyor ama verdiginiz linkteki olmuyor, iki ayri cesidi var) bende ortada duran bi temassiz sarj aleti var. koyuyorum ustune cikiyorum. hizli sarj lazimsa kablo gene takabiliyorsun.
* Airpods Pro daha kucuk ve kulakta daha guzel duruyor bence.

eyyorlamam bu kadar
  • yoggi  (01.04.21 19:39:01 ~ 19:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.