[]

sadece fon perde takan, tül kullanmayanlar var mı

bu formatta bir dairemiz var, yüksek ve sürekli aşırı güneş alan bir daire. (foto temsili, dekorasyon vs böyle değil bizde) perdeyi sadece gece yatarken kapatıyoruz, onun dışında perde sürekli açık oluyor.

stor istemiyor, sadece fon perde takmayı düşünüyoruz. tül de kullanmamayı düşündük ama emin olamadık. zaten tül aşırı güneşte yanar falan diyenler var. ne düşünüyorsunuz, sadece fon perde ile yaşayan insanlar var mıdır?


 
aşırı güneşte tül yanar mı?? hiç duymadım.

yani eğer gündüz dışarıdan içerisinin görünmemesi gibi bir derdiniz yoksa kullanmayabilirsiniz ama gündüz güneş geliyor diye fonla camları kapatırsanız ışık kesilir, boğucu olur. bana pek mantıklı gelmedi. çok açık renk olmayan bir tül daha iyi olur bence. ayrıca tül + perde daha estetik durur.
  • elorelia  (01.04.21 12:46:29 ~ 12:46:40) 
Bizim de böyle sadece perde kullanıyoruz. Zaten yüksek kattayız perde de öylesine duruyor. Bu arada sanırım tülün kalitesiyle ilgili annemin evde tüller yandı mesela.


  • suicides underground  (01.04.21 13:03:37) 
Olur. Yeni gelin gibi üç tip perde kullanmak normalleştirilmiş artık. Ne isterseniz onu takın. Kim ne diyebilir ki?


  • ruhen hastayim ben  (01.04.21 13:05:57) 
Ben tam tersi sadece tülle tamamlardım dekorasyonu. Diyorsunuz ki perdeyi sadece gece yatarken kapatıyoruz. O zaman kalın bir tül alın bitsin gitsin. Fon perde dediğiniz zaten güneş ışığını kesmek için kullanılmayacaksa bence görsel olarak pek işe yaramayan bir şey.
Tülün yandığını da ilk defa duyuyorum. Ben keten tipli bir tül kullanıyorum. Neredeyse 20 sene olacak.

  • SiyamkedisiZorro  (01.04.21 13:57:09) 
Beyaz güneşlik perde artı tül artı fon perde kullanmak bence de anlamsız ama tül + fon daha şık. İşlemeli süslü şekilli değil ama sade zarif ve gerektiğinde güneş ışığını biraz yumuşatacak bir tül kullansanız güzel olur.


  • kobuzchu kiz  (01.04.21 14:54:11) 
store istemiyoruz dediniz ama ben yine de biraz farklı diye şöyle bir şey önermek istiyorum, fikir olması için; www.google.com

tül yanar elbette, sararır yani. bir de, modelinden modeline değişebilir ama demode geliyor bana. sadece fon perde ise bence örgüt evi gibi olur. en iyi ihtimalle öğrenci evi.
  • not sure if serious  (01.04.21 15:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.