[]

Trendyoldan ayakkabı alınır mı?

Bir ayakkabı beğendim.
Puma’nın kendi sitesi ve diğer bilindik tüm sitelerde ayakkabının fiyatı 549₺
Tam alacakken trendyolda bir satıcıda 384₺ olduğunu gördüm. Fiyat farkı az sayılmaz.
Trendyoldan daha önce hiç alışveriş yapmadım. Orijinalliğine güven olur mu sizce?

ayakkabı bu

tr.puma.com

m.trendyol.com

 
trendyolda aynı ürünü farklı satıcılar satabiliyor. satıcıya dikkat edin. linkini verdiğiniz ayakkabıyı kayaspor mağazası satıyor. aynı isimle ankara'da bir mağaza var ve kendi sitesinde 549'a satıyor. trendyol'a özel indirim yapmış olabilir. eğer alırsanız örneğin gidip boynerdeki ürünle karşılaştırırsınız, sahte gibi hissederseniz iade edersiniz. arada trendyol olduğu için iadede sıkıntı olmaz. bence alınır.

(git: www.kayaspor.com)
  • jepa  (01.04.21 00:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.